Razmažene pjevačice na slavlju Šaulića: Jednoj smetala kolegica, drugoj kiša

Na proslavi prvog rođendan unuke Šabana Šaulića, Ildine kćerke Eme, osim brojne rodbine i prijatelja prisustvovalo je i mnogo njihovih kolega sa domaće estrade. Tako su se među zvanicama našli: Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, Aleksandra Prijović, Marina Tadić, Dajana Paunović, Dragi Domić i mnogi drugi.

Ono što svakako niko nije očekivao jeste ispad koleginica – Aleksandre Prijović i Marine Tadić. Naime, njih dve stigle su u istom trenutku, a ispred restorana su ih sačekale brojne novinarske ekipe. Dok je Marina pozirala, u jednom trenutku svi fotografi počeli su da jure za Prijovićevom, što je Tadićevu baš izbacilo iz takta!

Ovo stvarno nema smisla. Ja vam ovde poziram, a vi jurite Aleksandru. Na šta to liči – bijesnila je Marina, dok se Pirjovićeva žalila da je bolesna i da ne može da stoji na kiši.

-Izvinite, ali stvarno žurim da uđem što prije unutra. Pijem antibiotike, bolesna sam, ne mogu da stojim na kiši. Evo i kosa mi je već mokra –žalila se mlada pjevačica, a onda je na trenutak stala ispred ulaza u restoran i ispozirala pred brojnim medijskim ekipama koje su došle da isprate proslavu prvog rođendana male Eme.

Kada se malo smirila, Marina je poručila da protiv mlađe koleginica nema ništa protiv, kao i da izuzetno poštuje njen rad.

-Ma meni je ona super, nemam ništa protiv nje. Ona je mlada, slatka, simpatična i uspješna – rekla je Tadićeva.

(Pinkm)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI