Rada se vraća na selo: Pokreće biznis sa ocem i Harisom!

Rada Manojlović neće se ni vraćati u Beograd iz rodnog Četereža, ostaće da živi u porodičnoj kući, a sa tom odlukom složio se i njen dečko Haris Berković.
“Drago mi je da se i lijepe vijesti brzo šire, a ne samo one loše. Tačno je da sam odlučila da se vratim u Četereže i otkažem stan koji smo Haris i ja rentirali u Beogradu. Nije selo preko svijeta, brzo se stigne gdje je potrebno. Za sat, sat i po mogu da budem na snimanju, a nekad mi je toliko trebalo da iz stana iz Beograda dođem do studija ako su gužve”, ističe Rada I dodaje: “Ja, iskreno, ne znam što se i prije nisam odlučila na ovaj korak. Bezveze sam davala silne pare na kirije, račune i sve ostale stvari. Nisam stipsa, to svi znaju, samo sam pametnije mogla da iskoristim taj novac. Završićemo kuću, a gdje god da se okrenem priroda, svjež vazduh. Haris već krade zanat od tate kad je u pitanju pečenje rakije. Uživamo u svakom momentu. Pravim svoj raj na zemlji, družim se sa pozitivnim ljudima, trudim se da samo sa njima budem okružena, pošto je to u Beogradu nemoguće.”
Rada ne isključuje mogućnost i da u rodnom Četerežu, pokrene porodični biznis.
“Tata se već neko vrijeme bavi uzgajanjem voća i povrća, pa smo razmišljali da to podignemo na viši nivo. Ovo sada je za naše kućne potrebe, tata od šljiva, krušaka i kajsija pravi rakiju, ali smo mislili da krenemo sa velikom proizvodnjom, da podignemo još nekoliko plastenika i imamo za prodaju i čak izvoz. Sve će biti zdravo, neprskano, najboljeg kvaliteta”, kaže Rada, a u svemu tome podržava je i prati Haris koji je oduševljen preseljenjem.

(Svet)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI