RADA MANOJLOVIĆ SKUPILA 50.000 EURA, A ONDA JE USLIJEDIO PAKAO

Popularna pjevačica Rada Manojlović prošla je kroz agoniju kada je odustala od kupovine stana u jednom objektu, s obzirom na to da je investitor počeo da je uznemirava.

Kako se šuška, Rada je izdvojila čak 50.000 eura i ovim novcem planirala da kapariše stan u novogradnji. Pjevačica je navodno odabrala stan i dogovorila sa investitorom da mu isplati pola sume prije useljenja, a drugu polovinu nakon toga, ali kada su njeni advokati provjerili papirologiju upozorili su je da ni slučajno ne daje novac za kaparu.

Ispostavilo se, kako se navodi, da je u pitanju objekat koji nije legalizovan i uknjižen, pa je Rada pozvala investitora i rekla mu da je pronašla bolju ponudu i da nije zainteresovana za kupovinu.
Kako se dalje navodi, on je zbog toga pobjesnio, te je počeo da proganja pjevačicu pod izgovorom da je navodno čuvao taj stan za nju i da je zbog nje odbio mnoge stalne kupce. Uznemiravanje je prestalo tek kada je Radin advokat poslao pismeno upozorenje investitoru u kom ga opominje da će ga prijaviti građevinskoj inspekciji ukoliko je ne ostavi na miru, poslije čega se agonija završila.

(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI