Rada Manojlović progovorila zašto je zbog Zadruge napravila grešku!

Rada Manojlović priznaje da ima visoko mišljenje o sebi te da je tako i izabrala Harisa Berkovićaza dečka jer je i on zgodan.

Pjevačica koja već godinama plijeni stasom i glasom priznaje da joj je izgled donio i neprilike kao mnogim pjevačicama, ali da ona ima ljude koji je štite.

Rada Manojlović ne krije da gazde i menadžeri lokala u kojima nastupa, kao i pijani gosti umiju da budu nepristojni.

Na pitanje da li su joj nudili „seks za jednu noć”, odgovarara:

“Neće ti baš iz publike niko tako lako prići. Moram reći da je mene „Grand” tu dosta zaštitio. Imam dobrog menadžera i klavijaturistu koji me štite na nastupima od prilazaka gazde ili menadžera diskoteka”, kaže pjevačica, kojoj ispod fotografija na društvenim mrežama uglavnom pišu da je seksi cica.

Svjesna sam kako izgledam. Generalno o sebi imam visoko mišljenje – priznaje Rada, i kaže da je zato i izabrala tako zgodnog dečka kakav je Haris Berković.

“Mislim da je to negdje normalno, jer kao što se kaže „para na paru, vaška na vašku” ili „sličan se sličnom raduje”, poziva se Manojlovićka na narodne izreke, a mi na naslov pjesme njenog dragog koji glasi „Loš momak”.

“Pa nije on toliko loš”, tvrdi.

Rada smatra da ju je u karijeri i životu iskrenost vodila i ne kaje se zbog toga.

“Iskrenost me nije koštala, jer se nisam folirala. Uglavnom sam šutila o svemu. Ranije nisam ništa komentarisala. Kada tako postupiš, ništa te ne boli, znaš da ništa nisi rekao i da ništa ne može da bude upotrebljeno protiv tebe.

U posljednje vrijeme sam počela neke stvari da komentarišem i da iznosim stavove. Od tada sam navukla na grbaču neistomišljenike i uvukla sebe u bespotrebnu raspravu, a ja nisam neko ko voli da se ubjeđuje s ljudima i objašnjava”, ističe Manojlovićka,  a piše “Blic”.

Ona je nakon komentarisanja ponašanja Lune Đogani u „Zadruzi” dobijala uvredljive poruke.

“To je bilo kada sam komentarisala „Zadrugu”, a dobro je poznato da rijaliti ima ostrašćenu publiku. Čak i ako nekome uputiš kompliment, drugi odmah misle da si ti protiv drugih i da im želiš nešto loše. Mnogi su to lično shvatali i mnogo sam negativnih komentara brisala. Pokajala sam se zbog svega toga, jer šta mi to treba u životu da tri dana brišem komentare zluradih ljudi, koji eto žele mene da nauče pameti i da je sve ono što oni misle ispravno.”

Manojlovićku uskoro očekuje i put u Švajcarsku na liječenje kičme.

“Više ni kičma nije toliki problem, koliko vrat. Počeo je bol da me probada i između lopatica pa ću morati kod doktora. Idem redovno kod kiropraktičara”, kaže Rada, i najavljuje uskoro novu baladu kojom će obradovati publiku.

“Odlučila sam se za baladu jer se tako osjećam sada.”

Rada kaže da su šminkanje i sređivanje opterećujući dio njenog posla, te da ona privatno voli da bude opuštena.

“Uvijek sam bila asocijalna i neko ko ne voli da se nešto pretjerano druži, izlazi, sprema, sređuje… To je kontradiktorno mom poslu koji stalno zahtjeva da sam stalno sređena, na štiklama, sa frizurom, sva namontirana. Negdje sam u neskladu sa svojim poslom jer sam kućni miš.

Volim da budem potpuno neupadljiva, kod kuće u nekoj cvjetnoj ljetnoj haljini, gdje me niko ne bi primjetio bez šminke, u papučama ili patikama, ali to ne može kada idete na nastup”, kaže pjevačica i dodaje.

“Volim da se posvetim sebi u četiri zida ili da provedem kvalitetno vrijeme sa ljudima koji me ne pitaju ništa o naslovima u novinama ili šta se zaista desilo u nekom momentu.”

(Scandal)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI