Puklo prijateljstvo Karleuše i Lukasa!

Jelena Karleuša šokirala je voditelje Jutarnjeg programa Jovanu Joksimović i Srđana Predojevićana TV Prva kada im je saopštila da u slijedećoj sezoni muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” možda neće biti član žirija.

“Što se tiče slijedeće sezone, nikad se ne zna da li ću biti dio toga. Ja sve radim iz ljubavi, volimo ovaj posao, a treću sezonu radim da bi učinila Saši TV Prvoj. Ja, ništa ne zarađujem od toga, bila sam odvojena od porodice i od muža da bih to snimala. Ja generalno ne moram da radim ništa u životu, ja sve radim iz ljubavi bez intresa”, rekla je Karleuša i dodala:

“Vrlo moguće da je to kraj žirija u ovom sastavu. Naše uloge su se mijenjale energetskise sve promijenilo, ostali smo neprikosnoveni po gledanosti. Sve ima rok trajanja, mora da se mijenja, takav je šoubiznis”, zaključila je JK.

Međutim, ova izjava za mnoge i nije iznenađenje, pošto se već nekoliko dana šuška da Jelena Zvezde Granda napušta zbog prekida prijateljstva sa Acom Lukasom!

Naime, Jelena je, ako je suditi po onome što je rekla, zauvijek stavila tačku na prijateljstvo sa Acom, a iako nije željela da spomene ime i prezime, razlog je Lukasov odnos sa Cecom Ražnatović.

“Desila se jedna jako tužna stvar kad je riječ o Lukasu, a to je da je definitivno poslije ovoliko godina izgubio mnogo, a to mnogo se zove jedini pravi prijatelj na estradi, a to sam ja. Preko nekih stvari se ne može preći, kad mi neko vrijeđa bolesnu majku iz čista mira – to se ne oprašta”, rekla je Jelena.

“Žao mi je što se ovo desilo, on vjerovatno zna svoje razloge, i ja ih znam, i svi ih znaju. Aca nikad nije imao većeg prijatelja na estradi od mene i gubitkom mene je mnogo izgubio. Ja kada pričam lijepo o nekome, neću poslije reći ružnu riječ”, poručila je Jelena na ovu temu.

Podsjetimo, Jelena i Aca prošle godine snimili su duet “Bankina” koji je oborio rekorde slušanosti, a premijerno su ga izveli na prošlogodišnjem finalu “Zvezda Granda”.

(Svet)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI