“Pukla tikva”: Emina Tufo naljutila Kemu Hasića

Pjevačica Emina Tufo vratila se s američke turneje i više nego zadovoljna. Naime, kolege i ona ostvarili su veliki uspjeh, stekli armiju fanova, a na nastupima se non – stop tražila karta više…

Po povratku u našu prijestolnicu Tufo je sve fanove počastila singlom i spotom… „Moja vodilja“ je za kratko vrijeme osvojila srca mnogih, a i velike zvijezde poput Zorice i Šemse pjevačici su uputili komplimente. Brunclik joj je čak pomogla te je pregovarala s Draganom Mirković kako bi se njen spot “vrtio” na DM – sat televiziji.

– Presretna sam zbog novog singla i spota. Za kratko vrijeme postigla je i veliki broj pregleda na YouTube-u. Spot se pušta širom regiona i komentari su odlični – kazala je Emina i dodala da joj je ovogodišnja turneja donijela mnogo uspjeha.

– Turneja s kolegama Mirzom i Kemom prošla je odlično. Lijepo smo se družili i zaista će mi ostati u pamćenju. S obzirom na to da sam išla s veselom ekipom bilo je mnogo anegdota na nastupu… Tako jedne prilike Kemo Hasić mi je rekao da je ljut na mene… Kako sam te večeri prva nastupala, publici sam se obratila baš riječima kako to Hasić radi… Kasnije mi se pridružio na sceni i rekao da mi je zamjerio jer sam ja sve rekla publici, a on nema šta. Publika je zašutjela i stvarno je pomislila da smo se posvađali… No, vrlo brzo smo se nasmijali i kazali da je sve dio performansa. On je moj veliki prijatelj i odličan pjevač – kroz smijeh se prisjeća Tufo.

Na pjevačicin račun pristižu i brojni komplimenti za izgled, a pripadnici muškog spola otimaju se za njenu pažnju, no uzalud. Emina je odlučila da trenutno svu svoju pažnju usmjeri karijeri, a kako voli reći, bit će vremena i za momke.

Nastupa ima napretak, a tako je i nedavno napravila pometnju  u jednom klubu u Bihaću. Na poziv vlasnika kluba “The Best” Harija, Tufo je  napravila neviđen dernek i veliku gužvu još na samom ulazu…

– Oko 700 prisutnih gostiju uživalo je u mom nastupu. Repertoar je bio šarolik, a najviše me je obradovalo kada su gosti pjevali “Moju vodilju” – ponosno će ona.

(Express)

Podijeli sa prijateljima
'); (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/bs_BA/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); } }); $.post('http://estradnjaci.ba/wp-admin/admin-ajax.php', { action: 'fbc_ping', post_id: '31917', nonce: 'cff21a8cc4' }); })(jQuery);

KOMENTARI