PRVO VEČE “ULAZA”: Aleksandra Prijović i Jelena Karleuša “zapalile” publiku

Prvo veče festivala popularne muzike u regionu “Ulaz”održano je u četvrtak veče na Beogradskom sajmu. Najveća atrakcija bio je nastup folk zvijezde Jelene Karleuše, koja je, kao što je i najavila, priredila spektakularan šou.
Jelena je svojim nastupom, koji su obilježili atraktivni scenski kostimi, uvježbana koreografija plesačke grupe, specijalno osvjetljenje i efekti, pokazala da je zaslužila epitet dive. Publika je sve vrijeme uživala u raskošnom audio i vizuelnom scenskom doživljaju.

Folk zvijezda je otvorila koncert pjesmom “Ostavljam te”, a nizali su se hitovi “Insomnija”, “Ko ti to baje”, “Afrodizijak”. Nije bilo postepenog zagrijavanja, atmosfera je od starta bila uzavrela, a publika je pjevala uglas sa Jelenom. Jednu pjesmu je izvela sa učesnikom takmičenja “Zvezde granda”Filipom Petovskim, kome je bila mentorka. Onda je nastavila sa poznatim numerama “Sodoma i gomora”, “Kasino”, “Ide maca oko tebe”…, a najjače emocije je pokazala u numeri “Bankina”.

Jedna od glavnih zvijezda balkanske rep i pop muzike na IDJTV bini bio je Stefan Đurić Rasta. Osim Karleuše i Raste, tokom večeri na binama su se smjenjivali “Tropiko bend”, Aleksandra Prijović, di-džejevi Prema, Majk Rajd, Cvija i drugi.

Aleksandra Prijović nastupila je prvi put nakon porođaja pred beogradskom publikom i pokazala koliko se publika uželjela njenih hitova. Prije nastupa ona je poručila:

– Moram da priznam da imam malu pozitivnu tremu, jer sam se jako uželjela publike. Spremna sam da se ludo provedemo večeras!
Prija je na binu izasla u nikad atraktivnijem izdanju, a nastup je otvorila duetom sa Sašom Matićem “Ko si ti”. Publika je već na prve taktove numere bila u potpunom transu i horski pjevala kroz cijeli koncert svaku pjesmu. Posebne ovacije pjevačica je dobila na nove pjesme “Neponovljivo” i “Bogata sirotinja” koja uveliko ruši rekorde na sajtu Youtube-u.

U petak veče će publika imati priliku da uživa u nastupima Ace Pejovića, Harisa Džinovića, Nikolije Jovanović, Relje Popovića, Željka Joksimovića, “Magla benda”, Surila i drugih.

(Novosti.rs)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI