Progovorila vanbračna kćerka Zorice Brunclik: Majka čeka da od nje tražim pomoć, a ja to ne želim!

Zorica Brunclik i dalje ne mari za svoju najstariju kćerku Mariju (46), koju je dobila sa 18 godina u vanbračnoj zajednici. Pjevačica se nije sjetila ni da je pozove na rođenje svoje unuke, odnosno Zlatine kćerke Milice. Kako je za Srpski Telegraf otkrila Marija, ali i njen dečko Nenad Kuzmanović, oni još uvijek nisu vidjeli Zoricinu unuku.
– Nismo bili kod Zorice, nisu nas još zvali. Neka je Milica živa i zdrava, to je najbitnije. Čujemo da je sve u redu i da je Zlata dobro. Čitamo i novine, pa sve vidimo. Ne zamjeramo im ništa, svako od nas ima svoj život. Molim vas da nas razumijete i da nas ne pitate ništa više. Mi ne bismo voljeli ništa da komentarišemo – bili su jasni Marija i Neša, koji ne žele da se eksponiraju u javnosti.

Svojevremeno su više puta istakli da vode miran život kod njega u Obrenovcu.

– Živim skroman život, radim skroman posao, sredio sam kuću poslije poplave i sad lijepo izgleda. Sretan sam u njoj i sretan sam pored Marije. Ona dođe kod mene na nekoliko dana, ali i ja odem kod nje – otkrio je ovaj skromni momak.

– Marija i ja još nismo muž i žena i ništa zvanično, ali i da jesmo, nikada ne bih tražio ništa od Zorice. Ako sam ja glava kuće, volio bih da to tako bude. Samo mogu da se zahvalim Zorici što je rodila takvo dijete kao što je moja Marija, jer skromnost je ipak najveća vrlina.
Naime, o Mariji kao i o njenom ocu se malo zna. Njen tata je Ahmed Ćelović iz Priboja, nekadašnji fudbaler Priboja, a kasnije i Rijeke. Ljubav između njega i Zorice desila se davne 1977. godine. Priča se da su sve pjesme koje je tada Zorica pjevala bile posvećene baš Ahmedu.

Pjevačicina najstarija nasljednica i dalje živi blizu Obrenovca, gdje njena majka nikada nije došla.

Marija definitivno ide maminim putem, pa tako redovno pjeva po slavljima. Međutim, kako upućeni tvrde, Zorica joj nikada nije pomagala oko karijere.

– Aktivno se bavim pjevanjem i usavršavam se kroz rad, ne kažem da se kasnije neću proslaviti. Moja želja je da se afirmišem kroz neki festival. Nije problem da mi majka i očuh pomognu, ali oni čekaju da im kažem da to urade – ispričala je Marija svojevremeno za medije.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI