Procurio tajni plan: Aleksandra Subotić pobjeđuje u Zadruzi 2?!

Iako se već izvjesno vrijeme spekuliše da je Luna Đogani glavni favorit za pobjedu ove sezone rijalitija “Zadruga 2”, procurile su informacije da Aleksandra Subotić riješena da na sve načine stigle do pobjede.
Naime, dobro obavješten izvor blizak produkciji otkriva šta se zapravo dešava i kako se dogodilo da se posljednjih dana najviše priča o Aleksandri Subotić kao o glavnom favoritu.

– Aleksandra je još dok je bila napolju ušla sa detaljno osmišljenom taktikom. Sve je još tada pripremila i dogovorila, i to sve uz pomoć svog novog dečka, bogatog biznismena iz Novog Sada, sa kojim se smuvala kad su je diskvalifikovali. On je uložio ogroman novac da potkupi publiku i da zapravo kupi glasove gledalaca. I ne samo to. On je čak plaća ljude da se uključuju uživo u program, i da navode Aleksandru kao svog favorita za pobjedu – priča izvor.

– Dok je bila napolju ona je imala i kouča. Plaćala je stručnjake da je istreniraju i obuče kako da se ponaša do kraja, kako bi joj pobjeda u Zadruzi bila zagarantovana. Objasnili su joj da treba non stop da ima osmjeh na licu, da ne ulazi u bespotrebne rasprave, ali da se drži te priče da je žrtva do kraja, jer je profil žrtve najbolja karta za pobjedu. Zato možete vidjeti da Aleksandra često ima taj utegnuti vještački osmjeh na licu, jer mora da ga drži pošto joj je tako rečeno.
Objasnili su joj da treba da bude dama, i da se dostojanstveno drži, pa ste sigurno primjetili njen novi model ponašanja od kad se vratila unutra. Da će baš ona pobjediti gotovo je sigurno. Znamo onu staru – para vrti, gdje burgija neće, a za nju je baš plaćeno – završava izvor.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI