PROCURIO SNIMAK: Marija tukla pijanu Miljanu!

Marija Kulić je istukla svoju kćerku Miljanu koja se napila na žurci u “Zadruzi 2”. Mlađa Nišlijka se obeznanila od alkohola, pa je pravila razne gluposti. Prvo je bacila u bazen vjerenički prsten koji je dobila od Lazara Čolića Zole, a zatim je skočila u ledenu vodu da ga pronađe.
To je zaprepastilo njenu majku Mariju koja ju je odvukla u prostoriju u kojoj boravi mali Željko sa dadiljom Klarom i počela da je udara. Iako kamere ne snimaju ovaj dio imanja, Kulićke su bile ozvučene bubicama, pa se na snimku jasno čulo sve što se dešavalo između mame i kćerke.

Najprije je Marija udarila Miljani dva jaka šamara u namjeri da je otrijezni.

– Da te nisam vidjela da si izašla napolje, đubre jedno – vikala je starija Kulićka, sve vrijeme udarajući nasljednicu.

Sa njima je bila i dadilja Klara, koja je pokušala da smiri strasti između majke i kćerke.

– Da li si vidjela kako me je mama tukla? Sad sam se otrijeznila, a ona me je bez prestanka udarala – kukala je Miljana.

Ona je bila toliko pijana da je umislila da joj je sin u krevecu, pa je prišla da ga poljubi za laku noć.

– Poljubila je praznu kolijevku jer je mislila da je Željko u njoj. Nagnula se nad kolijevkom i mislila da je sina poljubila u stomak. Bacila je Zolin prsten u bazen, a onda skočila da ga izvadi – pričala je Klara Mariji, koja je načisto poludjela i počela kćerku da naziva svakakvim imenima.

– Od sutra ideš gdje te ja vodim za ruku kao idiota, jer si nesposobna da samostalno funkcionišeš. Đubre jedno pokvareno, ološu jedan! Kako ti ja kažem tako ćeš da radiš. Da li znaš da si mogla da umreš kad si skočila u bazen – bjesnila je Miljanina majka.
Pogledajte kako su izgledale te scene:

A

LJUDI POSLUŠAJTE OVO OVO JE FUJJJJ PUSTILI SU TON IZ MILJANINOG APARTMANA AUUUUUUUUUUUUU MILJANA LAŽE PA LAŽE ČAK KAZE PILA JE NA ZURCI I ZERINA I LUNA A ZERINA NIJE NI BILA NA ZURCI STO SVI ZNAMO A LUNA I NIJE PILA NI KAPI …ONDA JE MARIJA UDARA POSLUŠAJTE JER JOJ NEDAJU DA SPAVA KOD LAZARA U KUCI …KLARA I MARIJA KOMENTARISU DA JE PIJANA A MARIJA KAZE RUKA JE BOLI OD UDURACA I MILJANA KAZE OTRIJEZNILA SAM SE OD BATINA STA JE OVO NARODE A DJETE UNUTRAAAAAAAAAAAAA DJETE SVE UNUTRAAAAAAAA

Posted by Rijaliti Parovi-Zadruga on Utorak, 5. Februar 2019.

(Srbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI