PRIVEDENA MILJANA KULIĆ!

Kako saznaje „Blic“, Miljana je navodno došla u porodičnu kuću gdje je došlo do svađe između nje i Marije, pa je opet alarmirana policija. Podsjetimo, Miljani je mjera zabrane prilaska Mariji izrečena prije deset dana, po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, zajedno sa mjerom udaljenja iz porodične kuće, nakon žestoke svađe sa majkom.
– Miljana je, nezvanično se saznaje,  došla u porodičnu kuću gdje se ponovo svađala sa majkom, pa je upućen poziv i Hitnoj pomoći i policiji, jer je Mariji opet pozlilo. Policija, pak, nakon dolaska u kuću Kulića u naselju Beograd mala, nije zatekla Miljanu, pa su krenuli da je traže jer je bilo prijavljeno da je dolazila i svađala se sa majkom. Našli su je  popodne, nakon čega je privedena prekršajnom sudiji, zbog sumnje da je prekršila mjeru zabrane prilaska, ali je nakon sprovedenog prekršajnog postupka oslobođena, jer je po svamu sudeći Marija povukla izjavu da je Miljana dolazila u kuću. Nije isključeno da je Miljana i prethodnih dana već dolazila kući, ali da Marija nije željela da je prijavljuje, ne želeći da pravi dodatne probleme kćerci – kaže izvor.

Predsjednik Prekršajnog suda u Nišu, Mišel Marković, potvrđuje za „Blic“ da je Miljana Kulić privedena u Prekršajni sud kao i da je oslobođena, jer nije bilo dokaza da je počinila prekršaj zabrane prilaska majci Mariji koji je podnijela policija.

– Miljana je oslobođena da je kršila mjeru zabrane prilaska majci Mariji Kulić, jer nije bilo dokaza. Kolegica sudija je saslušala svjedoke i nakon toga je oslobodila, jer nije dokazano da je uradila to što joj je policija stavila na teret. To je prvostepena presuda, policija ima pravo žalbe na nju – rekao je Marković za „Blic“.
Kako je „Blic“ pisao, Po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, nakon sukoba sa majkom Marijom Kulić, učesnici brojnih rijaliti programa Miljani Kulić iz Niša 7. maja izrečena je hitna mjera udaljenja iz porodičnog stana, kao i zabrana da u narednih 30 dana komunicira i prilazi majci Mariji. Poslije žestoke svađe, poziv organima reda tada su uputile i Miljana i Marija, pa je utvrđivanje činjenica o tome šta se tačno odigralo u domu Kulića nastavljeno u prostorijama policije gdje je bilo posla i za Hitnu pomoć, jer su se tada i jedna i druga žalile na zdravstvene tegobe. Nezvanično, do svađe između Marije i Miljane 7. maja došlo je zbog para, odnosno jer Miljana previše novca troši na kocku, a potom pare traži od Marije koja gleda da zaradu iz rijaliti programa sačuva za unuka – Miljaninog maloljetnog sina.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI