Prija i Filip za dječiju sobu iskeširali pravo bogatstvo

Pjevačica Aleksandra i njen suprug Filip Živojinović za manje od tri mjeseca postaće roditelji dječaka Aleksandra.

Mladi par odlučio je da ništa ne prepušta slučaju, već da na vrijeme spremi sobu za budućeg nasljednika.

Najmlađi član porodice Živojinović u velelijepnom stanu na Voždovcu imaće svoju sobu za koju su poznati roditelji iskeširali više od 5.000 eura.
– Aleksandra i Filip žive u stanu u naselju Stepa Stepanović, koji su opremili da bude njihovo porodično gnijezdo. Željeli su da budu samostalni, zbog čega nakon vjenčanja nisu pristali da žive u vili na Bežanijskoj kosi, gdje inače žive Filipov otac i maćeha Lepa Brena. Aleksandra je željela da svoj dom svije na drugoj adresi, a sada iako je u poodmakloj trudnoći aktivno radi na novom albumu. Ona u pauzama od snimanja pjesama stiže da se, zajedno sa Filipom, posveti uređivanju sobe za nasljednika.

Posljednjih dana obilazili su brojne prodavnice po gradu jer su željeli da u novu godinu uđu sa kompletno opremljenim kutkom za sina – otkriva izvor blizak paru, koji dodaje da im u tome mnogo pomaže Aleksandrina majka Borka, koja zajedno sa njom bira namještaj:

– Soba će biti u bijelim, sivim i neboplavim nijansama. Aleksandra je željela da imaju veliku komodu na kojoj će presvlačiti i kupati mališana. Tu su i neobične lampe na svim zidovima bebine sobe. Uveliko su kupili garderobu koju će nositi njihov nasljednik, ali i igračke. Bitno im je da beba spava na udobnom i od prirodnih materijala izrađenom dušeku, te su zbog toga dušek naručili iz inostranstva i očekuju da uskoro stigne. Zbog toga što su vodili računa da kako garderoba, igračke, tako i svi materijali u dječijoj sobi budu prirodni opremanje ih je koštalo više od pet hiljada eura.

Soba za Prijinog nasljednika uveliko je puna poklona jer kako Lepa Brena, tako i Filipova majka Zorica sa svih putovanja donose garderobu i igračke za unuka koji stiže uskoro.

Podsjećanja radi, Aleksandra je donijela odluku da želi da se porodi u Srbiji, iako je prije toga bilo glasina da će to učiniti u Americi, gdje Filip ima svoj biznis.
– Filip i ja smo odlučili da se porodim u Beogradu. Tako je najbolje. Aleksandru ništa neće u životu značiti da mu je mjesto rođenja drugi grad u Evropi ili Americi, a naše klinike su po stručnosti u rangu sa svjetskim. Osim toga, u svojoj zemlji smo i šta god nam zafali, brzo ćemo riješiti – izjavila je tada pjevačica.

Inače, kum Aco Pejović uveliko sprema slavlje za dolazak imenjaka. On i budući otac Filip uveliko su dogovorili muziku i tamburaše za tri dana, koliko planiraju da slave kada se Aleksandra porodi.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI