PRAVI RAZLOG RAZVODA?! Ana Sević uhvatila Darka Lazića u hotelu sa nepoznatim djevojkama!

Ana Sević i Darko Lazić stavili su tačku na svoj odnos prije godinu dana, ali njihova veza ne prestaje da intrigira javnost ni danas. Ovaj pjevački par nikada nije govorio o pravim razlozima razvoda, a tek sada su u javnost isplivale informacije koje bi mogle da budu razlog ljubavnog kraha.Naime, spekuliše se da je folker, još dok je bio u braku sa Sevićkom, uhvaćen u provodu sa nepoznatim djevojkama u jednom beogradskom hotelu. Darko je zabavljao goste na jednoj proslavi, a nakon toga završio je sa djevojkama u hotelskoj sobi, navode izvori.

Darko je pjevao od 19 do 23 sata, cirkao je alkohol sve vrijeme i bilo je ludo. Svi su se zezali, jeli, pili, tu su bile i djevojke. U prizemlju je bilo veselje sa muzikom, a na spratovima su bile sobe. Darko nas je zabavljao, a kad je završio posao, dali su mu jednu zgodnu crnku da ga “počaste”, jer je super pjevao. Poslije 23 sata su njih dvoje otišli u sobu. On je bio skoro obeznanjen od alkohola – priča izvor i nastavlja:
Sve je bilo super, ali smo se već svi pitali što Darko ne silazi iz sobe poslije pet sati. U jednom momentu upala je Sevićka u hotel i počela da drami na sav glas gdje je Darko. Bilo je jasno da joj je neko javio gdje joj je muž i šta radi. Počela je da ga traži po hotelu i da pravi skandal, da viče kako zna da je tu, ali nije uspjela da ga pronađe – kaže sagovornik.

Pjevačica je bila toliko izbezumljena da je Lazića jurila po hotelskim spratovima, ali da na kraju nije uspjela da ga pronađe. Darka su tek u jutarnjim satima izveli iz hotela u alkolisanom stanju i doveli ga kući.

Ona je nekako napustila hotel nakon ubjeđivanja s osobljem, a Darka smo potpuno pijanog jedva iznijeli iz sobe tek u četiri ujutru, kada je otključao vrata, i strpali ga pravo u automobil da ga vozimo kući – završava izvor.

(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI