POZNATI PJEVAČ SASLUŠAN ZBOG PLJAČKE SAŠE POPOVIĆA

Pjevač Dejan Ćirković Ćira i žena M. P. saslušani su danas kao svjedoci u nastavku istrage koja se vodi protiv Vojislava Stojčića, sina ubijenog policijskog generala Radovana Stojčića Badže, osumnjičenog da je odgovoran za pljačku vile direktora Grand produkcije Saše Popovića.

Kako se saznaje, Ćira je na dan pljačke boravio kao gost u Popovićevoj vili, dok je žena M. P. kućna pomoćnica porodice.

“Ćira je kazao da je iz Popovićeve kuće otišao sa ženom na koncert, kao i da po izlasku nije zaključao vrata jer je mislio da su u kući ostala njegova djeca. Potom je kazao da je po izlasku iz dvorišta zatvorio kapiju koja se automatski zaključava”, kazao je dobro obavješten izvor.

 

Jos malo odmora pa krecemo na posao 🎹🥃🎤

Posted by Dejan Ćirković Ćira on Četvrtak, 30. August 2018.

On napominje da je prethodno saslušana i Popovićeva kućna pomoćnica M. P. koja je tvrdila da je iz kuće izašla prije Ćire i njegove supruge. Podsjetimo, iz kuće Popovića ukradeni su satovi i nakit vrijedni oko 100.000 eura.

“Popović je danas dostavio tužilaštvu specifikaciju za ukradene satove, zajedno sa odštetnim zahtjevom vrijednim 140.000 eura”, dodaje izvor.

U daljem toku istrage trebalo bi da budu saslušana i Popovićeva djeca.

(Alo)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI