POTRESNA ISPOVIJEST DARKA LAZIĆA: RODITELJIMA SU JAVILI DA SAM MRTAV, HITNA JE DOŠLA U KUĆU

Darko Lazić u oktobru doživio saobraćajnu nesreću od koje se srećom oporavlja.

Za njega ova drama je dobila sretan kraj, jer ide redovno na vježbe, ide ka potpunom oporavku, a uskoro će i postati otac.

Njegova vjerenica Marina Gagić u trećem je mjesecu trudnoće i rodiće dječaka za pet mjeseci.

Ipak, Darko se tokom karijere suočio sa brojnim teškim situacijama, a sa jedna od najtežih desila se već na početkom karijere.
– Mislio sam da to postoji samo u filmovima, ali sam na svojoj koži osjetio šta znači kada te neko progoni. Sa mojim prvim pojavljivanjem na televiziji, počeo je pakao koji je trajao prilično dugo. Dobijao sam poruke od brojnih djevojaka, ali jedna dama je bila najupornija. Prvo sam sve posmatrao kao šalu jer mi je ta djevojka slala poruke kakve bi mogla da šalje samo svom dečku, ali ubrzo sam shvatio da nešto nije u redu. Kako se takmičenje približavalo kraju, zvala me je i po 400 puta dnevno, a kada sam prestao da joj odgovaram i na pozive i na poruke, počela je da uznemirava i moju porodicu – priča Darko za “Glossy”, koji je ne mnogo kasnije saznao da je riječ o djevojci koja je na isti način uznemiravala njegovog kolegu Dušana Svilara, sve dok ga on nije smijenio na mjestu pobjednika „Zvezda Granda“.

– Kada sam prvi put dobio SMS poruku u kojoj mi je navela datum kada ću navodno umrijeti, shvatio sam da je vrag odnio šalu. Uporedo s tim, u vrijeme dok sam bio na nastupu, zvala je moju porodicu da kaže kako sam preminuo, što je bilo strašno za moje roditelje koji su, sve dok me ne bi dobili na mobilni telefon, istinski strahovali da li sam živ. S vremenom je njeno uznemiravanje za mene počelo da predstavlja ogroman stres, a iskreno, pomalo sam se i uplašio njenih prijetnji, naročito zbog toga što sam bio meta osobe koja je umislila da sam joj suđen – ističe Lazić, koji je u više navrata mijenjao svoj broj telefona, ali je njegova progoniteljka svaki put uspjela da ga pronađe preko njegovih prijatelja koje je svake nedjelje sretala dok su u publici navijali za Darka.
– Svake nedjelje je dolazila da navija za mene i tako upoznala moje drugove koji su joj iznova davali moj broj telefona, pošto im je govorila kako hoće da mi pomogne da dođem do pobjede. Poslije određenog vremena, u fiksni telefon ugradio sam aparat za identifikaciju poziva. Tako sam saznao kako se zove, kao i da je iz Niša. Ali mislio sam da će sve to prestati i da će se pojaviti neko ko će joj biti zanimljiviji, zbog čega sam odlagao trenutak da slučaj prijavim policiji. Ipak, kada su se jednog jutra u mojoj ulici u Brestaču pojavila kola Hitne pomoći i dežurni doktor rekao da je na mojoj adresi prijavljen smrtni slučaj i kako je tijelo u mojoj kući, shvatio sam da je pretjerala. Uvidio sam kako to ne mogu da riješim sam, pa sam je prijavio nadležnim organima. Međutim, ni oni nisu mogli da mi pomognu jer je ona psihijatrijski slučaj i pred sudom ne može da odgovara za svoje postupke. Agonija je trajala godinu i po dana – sjeća se Darko, kojem je pobjeda u ovom popularnom takmičenju donijela i novi krov nad glavom.

Darko nije naveo osobu koja ga je proganjala, ali podsjetimo da je Miljana Kulić otvoreno govorila u rijaliti šou programima “Zadruga”, “Parovi” i “Maldivi” na koji način je opsjedala poznate ličnosti.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI