POSLIJE PET GODINA otkriveno: Sloba Vasić ima KĆERKU!

Javnost je bila u šoku vješću da su Sloba Vasić i njegova djevojka Marina Perišić zatočeni u svom domu zbog prijetnji Marininog bivšeg nevjenčanog supruga. Slobinoj djevojci i njemu je ubistvom prijetio Marinin bivši suprug, a oni bez policije ne smiju da napuste dom. Ono što se do sad nije znalo, jeste da je starija Marinina kćerka zapravo kćerka Slobe Vasića.

Pjevač je nedavno uradio DNK test i, nakon pozitivnih rezultata, priznao je kćerku, piše “Alo”. Marina, sa kojom je Sloba obnovio vezu, ima još jedno dijete, i to iz braka sa izvjesnim Strahinjom Jovanovićem, koji im ovih dana, kako pišu mediji, prijeti i zbog koga su se zaključali u stan.

Sloba se sa Marinom zabavljao dok je ona bila tinejdžerka, jer je stalno boravio kod svojih rođaka u blizini Novog Sada, gdje ona živi. Marina je tada ostala u drugom stanju, ali ona i Vasić su ubrzo okončali vezu, a ona je rodila kćerku. Kako se Marina poslije toga udala za Strahinju, koji im sada pravi problem, i sa njim dobila drugu kćerku, ona i Sloba nisu bili u kontaktu – rekao je za “Alo” izvor blizak pjevaču.

– Kada su stigli rezultati testa, nije bilo dileme da li je dijete njegovo, a u međuvremenu on i Marina su obnovili vezu, pa su odlučili da nastave da žive kao prava porodica. Sloba je prihvatio i njenu kćerku iz prethodnog braka, ali im sada život otežava Marinin bivši muž, koji im, kako pričaju, prijeti ubistvom – dodao je izvor blizak pjevaču.

Pjevač često na društvenim mrežama objavljuje fotografije Marininih kćerki.

Ne bih da komentarišem ništa što se tiče djece. Nisam nigdje potpisao, ali sam dijete prihvatio. Ne samo stariju već i ovu drugu – rekao je Sloba Vasić.

On nije želio da govori o djeci, ali kako je istakao, oni još uvjek ne mogu normalno da funkcionišu.

 Zatočeni smo u kući. Faktički nemamo slobodu kretanja i ne možemo da izađemo iz kuće dok neko iz policije ne dođe da bude uz nas. Zaprijećeno nam je svima ubistvom, sve najgore što je moglo osjetili smo na svojoj koži. Čovjek je čak i djeci prijetio da će svašta da im uradi. U vrlo smo lošoj situaciji – istakao je Vasić.

(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI