Poslije Luninog brutalnog odgovora, Katarina Grujić je ponovo gazi

Ovih dana tema koja privlači veliku pažnju domaće javnosti jeste estradni rat između pjevačice Katarine Grujić i njene mlađe kolegice Lune Đogani, koja je nedavno uplovila u muzičke vode pjesmom “Deveti krug”. Katarina je žestoko prozvala Lunu kada je izjavila da je ne smatra kolegicom, kao i da joj smeta kada je svstavaju u isti koš sa, kako ona kaže, “rijaliti pjevačima”.
Luna joj je vrlo brzo odgovorila, a onda se rat nastavio.

“Ne može neko da se predstavlja kao pjevačica kada to nije. Ne mogu da budem sa rijaliti pjevačem u istom košu i ne mogu da dajem priznanje nekome ko izađe na binu i pjeva dva sata na plejbek sa laptopom. To nisu pjevači! Kada budu imali bend i snimali ozbiljne pjesme, tada mogu da budu u mom rangu, a do tada neka se ne blamiraju. Du*e im je zinulo za novac i za slavu, ali od toga se ne živi, niti će oni opstati u ovom poslu dugo”, izjavila je Katarina Grujić, na šta je Luna odgovorila da nikome ne radi promocije, te zbog toga nije željela da ulazi u dalji konflikt sa pjevačicom.

Kada je čula šta joj je Luna odgovorila, Katarina je nastavila kritike. Nije željela da ostane dužna mlađoj kolegici, te ju je još jednom žestoko potkačila.
“Ja uvijek kažem da svako može da pokuša, njima je najlakše da kažu “ja ću biti pjevačica”, i ja kažem “super, budi pjevačica”. Onda ćemo vidjeti ko će koliko trajati, kao moje starije ili mlađe kolegice. U ovom poslu treba trajati, imati nastupe, ulagati u karijeri, da vam uvijek budu puni nastupi, da imate svoj bend, da pravite svoje pjesme i da ste u biti umjetnik. Tako da ja ostavljam ljudima da presude i vidjećemo za koju godinu gdje se ko nalazi. Ali mislim da meni poslije deset godina koliko trajem, ne može niko ništa da kaže loše”, rekla je Kaća.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima
'); (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/bs_BA/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); } }); $.post('http://estradnjaci.ba/wp-admin/admin-ajax.php', { action: 'fbc_ping', post_id: '79644', nonce: 'd287710a35' }); })(jQuery);

KOMENTARI