Popović o Karleuši i ‘Zvezdama Granda’: Nema JK tih para

Saša Popović napokon je odgovorio Jeleni Karleuši, koja je rekla da će postati direktor Granda.
“Nema ona tih para! To se nikad neće desiti. Uostalom, Grand je prodat englesko-američkoj kompaniji, tako da nema šanse da ga kupi. Imponuje mi kad je neko zainteresovan za našu firmu, znači da nešto vrijedi”, priznao je on.

Marija Šerifović je najavila da će napustiti žiri kad zatrudni, a Saša je otkrio da li će je pustiti.

“Ostaće sigurno u žiriju. Kada bi došla i rekla mi: ‘Sale, zatrudnila sam’, naravno da bih je pustio, ali ona i trudna može da sjedi u žiriju bez ikakvog problema. Ne sekiram se ja za nju”, objasnio je direktor, pa se osvrnuo na odnose sa žirijem.

“Volim kada me nerviraju. To znači da je dobra emisija i da se dešava neka akcija, a to donosi dobru gledanost. Na burne svađe Viki i Jelena sam već navikao. Moram da priznam da me je najviše iznenadila Marija, koja se u jednoj emisiji toliko iznervirala zbog ostalih glasova žirija da je u jednom trenutku bacila stolicu. Rekao sam joj poslije emisije da mi ne pravi haos u studiju, a ona će meni: “Kad poludim i kad mi dođe žuta minuta, moram da se izduvam”, ispričao je Popović, a piše Informer.
Direktor “Granda” je otkrio i to ko će se slijedeće sezone naći u čuvenim stolicama.

“Slijedeće sezone imaćemo 15 velikih imena, koje će biti u prilici da budu mentori. Oni će, za razliku od glavnog žirija, moći da vide kandidate na sceni. Volio bih da među tim mentorima budu Severina Kojić, Aleksandra Prijović, Jelena Rozga… Vjerujte mi, neko od njih će sigurno doći u “Grand”, saopštio je Saša.

(Tracara)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI