Pomirili se Šerif Konjević i Suad Jukić Šule

Šerif Konjević spada u red najbogatijih pjevača na našoj estradi. Već dugi niz godina on većinu zarađenog novaca ulaže u nekretnine u glavnom gradu BiH, ali i Njemačkoj, a svi pričaju o njegovoj vili koja je smještena nedaleko od Vrelo Bosne i čija vrijednost se procjenjuje na nekoliko miliona.

Posebna priča je njegov vozni park. Šerif važi za najboljeg vozača na bh. estradi, ali i čovjeka koji uživa u brzoj vožnji. Zbog velike strasti prema automobilima, Konjević ih često mijenja i uzima najnovije modele mercedesa, audija ili porschea. Naime, Konjević već godinama ne štedi novac na automobile i u svom posjedu ima po tri-četiri skupocjena četverotočkaša.

Posljednjih dana Konjević priprema nove pjesme. Zanimljivo je da će popularni pjevač narodne muzike snimati i u studiju studiju “In Takt” na Ilidži. Naime, Šerif je prema pričama u estradnim kuloarims jedno vrijeme bio u svađi sa vlasnikom Suadom Jukićem Šuletom, ali očito da su oni zakopali ratne sjekire.

Zajedno sa Konjevićem i Jukićem u studiju bio je i Saša Nikolić, poznati kompozitor iz Srbije i sin nedavno preminulog Miće Nikolića.

(Coolstayle)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI