“Počinjem da razmišljam da su Anabela, Luna i Andrej skovali plan kako da zarade lake pare”

Đole Đogani je odlučio da ispriča svoju stranu priče i stane u zaštitu svog brata Gagija Đoganija,  povodom priče koju je u Zadruzi javno  iznijela Anabela.
Poznati denser je opleo po Anabeli i njenom bivšem suprugu , te ih okrivio da preko njegovog brata Gagija žele da za zarade novac.

– Počinjem da razmišljam da su mama, kćerka i Andrej skovali plan kako da lako sa svađama, optuživanjem drugih zarade lake pare, a inače njima nije teško da to rade oni takvim životom i žive. Kod njih je rijaliti zapravo njihov život, samo to sada rade pred kamerama bez stida i blama, prvo histerija, tuča, vikanje, blamaža, govor mržnje –  kaže Đole i dodaje:

– A onda se smire, pa čak i lijepo mirno pričaju, koga to oni foliraju? I mislim da je bio dogovor da Luna uđe pošto duguje 25.000 eura za spotove i pjesme, pa Anabela poludi zbog pisma, pa ovaj neizlječivi muz Andrej podržava njihovu priču i ko zna šta su još, skovali kao plan. Pitajte Andreja neka kaže da je Anabela njega prije par mjeseci tukla stolicom, rascopala mu glavu –  ispričao je on za “Blic”.
Đole tvrdi da je Gagi godinama trpio uvrede i nasilje od strane Anbele, te da mu je čak i flašu gurala u usta.

– Ova žena, Anabela, je Gagiju zbog novinske neprovjerene informacije ušla u stan i gurnula mu je flašu u usta, istukla ga bezbroj puta. Kada ona pita: “Kad je to bilo?”, Gagi ne može svega da se sjeti, ali sjeća se moja sestra pošto svaki put poslije svađe se iskrade i dođe u Zemun oko dva sata iza ponoći. Pa zar ljudi ne vide te njihove histerije, to polivanje to bacanje flaša kako na Gagija tako i na Marka – priča Đogani.

Denser je na kraju imao poruku za Anabelu i otkrio tajnu njene porodice.

– Kako ona ima pravo da udara Marka, zabranjuje ljubav, što se ona uopšte miješa u to. Brate, idi liječi ovog tvog narkića i na kraju kako da svi muškarci postanu narkomani kada spanđaju sa tobom. Pouzdano znam da su svi bili dobri ljud prije Anabele. A tvoja cijela porodica tri koljena unazad posjećuje psihijatrije. Naravno da ja nisam ništa niti pisao niti bio u komunikaciji sa porodicom Bukva ili Đogaj od kad se moj brat razveo – zaključio je Đole.
Podsjetimo, Andrej je za jedan medij potvrdio da je Đole slao prijeteće poruke Luni.

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI