POČINJE BORBA: ANA NIKOLIĆ PODNIJELA ZAHTJEV ZA STARATELJSTVO!

Ana Nikolić podnijela je zahtjev za starateljstvo nad kćerkom, koju je prije godinu dana dobila u braku sa Stefanom Đurićem Rastom, ekskluzivno saznaje Kurir.

Odnos između poznate pjevačice i repera toliko je postao hladan i netrpeljiv, da je jedini mogući način da komuniciraju i dogovore se o elementarnim stvarima preko advokata i suda. Zato je Ana prije nekoliko dana odlučila da podnese tužbu protiv Raste u kojoj traži da briga o nasljednici u potpunosti pripadne njoj, dok bi Đurić mogao da viđa dijete povremeno, u zavisnosti od toga kakvu odluku donese sud.

“Već je poznato da su se Ana i Rasta nekoliko puta svađali i mirili i da su se pred kraj prošle godine i sudski razveli, što je ona i potvrdila. Ali ubrzo su se pomirili i nastavili zajednički život kao da ništa nije bilo. Ipak, oni ne mogu zajedno, ponovo je došlo do razlaza i Rasta se iselio iz stana. Suština njihovog problema jeste u tome što su oni potpuno različite prirode, ponašanja i karaktera, a to bitno utiče na njihovo međusobno razumijevanje. Oboje su pokašavali da se prilagode jedno drugom, očigledno bez većeg uspjeha”.

“Posljednjih mjeseci njihov odnos je sve više postajao hladan, ne znam razlog, ali mi je Ana rekla da se već dugo ne čuju i ne viđaju. Ona je čvrsto riješila da ovaj put ostane pri stavu da pomirenja nema, pa je zato i podnijela tužbu za starateljstvo”, kaže izvor blizak pjevačici za Kurir.

Sa Aninom namjerom da postane staratelj kćerci, Rasta se ne slaže i ima namjeru da se do kraja bori na sudu. Inače, on je prekjuče, poslije sedam dana, prvi put vidio dijete. Ekipa Kurira ga je zatekla u automobilu ispred Anine zgrade, ali nije htio da ode po kćerku dok je naša ekipa bila tu. Reagovalo je i njegovo obezbjeđenje.

Kako smo saznali, Rasta je kasnije te večeri s djetetom proveo sat vremena.
Rastin i Anin advokat Borivoje Borović nije htio da ulazi u detalje ovog spora.

“O tome vam ne mogu ništa reći. Trebalo bi da se vidim s Anom, pa ću poslije toga znati šta i kako je ona odlučila. Hvala na razumijevanju”, rekao je advokat za Kurir.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI