Pjevačica isprozivala kolege: Izigravate nešto lažno, ja neću tako!

Tokom vanrednog stanja usljed pandemije korona virusa imali smo prilke da budemo dio raznih onlajn koncerata i Instagram ćaskanja sa pjevačima, a Milena Ćeranić istakla je da je protiv toga.

Pjevačica je objasnila da joj je takav vid komunikacije vještački i lažan, a ona sa svojom publikom komunicira pjesmom iz sveg srca.
Dok su njene kolege pjevale, skupljale pratioce i lajkove, ona je riješila da bude neaktivna na društvenim mrežama, jer je bila ljuta.

“Svi su me pitali zašto me nema na društvenim mrežama, ali ja sam bila jako ljuta na sve. Imali sma ozbiljne kritike od saradnika zašto me nema. Ja volim interakciju sa publikom. Ne vidim zašto bih izigravala nešto lažno, kada to nisam ja i ja njima u lajvu preko Instagrama ne bih pjevala od srca. Prije bih možda pjevala da bi me bilo na mrežama, ili da bih skupljala pratioce. To me ne interesuje. Ja nisam vještački tip. Ja sve radim od srca i onako kako osjećam da treba. Nisam osjetila da treba da se oglasim u lajvu preko Instagrama da kažem šta radim u izolaciji. Ne radim ništa.” rekla je ona.

(Mondo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI