Pjevač objavio baladu koja će vas oboriti s nogu: Mark Bogdanović novom pjesmom “Naša ljubav” ispričao svoju ljubavnu priču (VIDEO)

Kada pjesma nosi snažnu poruku u svojim stihovima i muzici onda možemo reći da je postigla svoj krajnji cilj kod publike odnosno slušatelja, jer tematika ljubavi koju svako doživi na svoj način je neiscrpna tema o kojoj pišemo i pjevamo.
Svjetlo dana ugledala je prelijepa balada “Naša ljubav” u kojoj je pjevač Mark Bogdanović unio emociju koju je i doživio. I ne samo on, u pjesmi će se pronaći mnogi koji su isto doživjeli.

-“Već duže vrijeme ova je pjesma sazrijevala u meni, sve dok nisam pronašao prave riječi što bi izrazile emocije koje sam njome htio prenijeti publici. U današnje vrijeme u romanima i filmovima često nailazimo na idealne, savršene ljubavi, ali mi koji smo prošli kroz neke duže veze znamo koliko energije, kompromisa, razumijevanja i odricanja mora biti s obje strane kako bi ta veza mogla opstati. Upravo o tome se radi u mom tekstu Naša ljubav, rekao nam je pjevač.
Ekranizacijom pjesme dočarala se i ova priča a za sve je zaslužan Martin Abram koji je režirao spot koji gledate sa uživanjem. Idilični krajolik jezera Jasna u Kranjskoj gori u Sloveniji je sigurno bio pun pogodak u izboru mjesta snimanja.

-Nadam se da će se publici svidjeti ono što sam uradio iz duše, a to je pjesma “Naša ljubav”, poručio je Mark, pjevač rodom iz Hrvatske gdje je odrastao i proveo dio svoje mladosti, a sada živi i stvara na relaciji Slovenija-Opatija.

I dok slušate njegovu autobiografsku pjesmu pronađite i vi dio sebe u njoj:

(Estradnjaci)

 

 

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI