Pjevač Magla benda otkrio detalje o saradnji sa Natašom Bekvalac

Frontmen grupe Magla bend Vladan Savić je sve više u žiži javnosti jer je publiku i slušaoce osvojio pjesmom ”Samo se noćaš pojavi” koju rado pjevaju njegove kolege. Prije nekoliko mjeseci je sarađivao sa pjevačicom Natašom Bekvalac sa kojom je snimio duetsku pjesmu “Neprijatelj”. On je za Pink.rs otkrio nekoliko detalja o toj saradnji:
– Nataša Bekvalac je prije svega jedan veliki profesionalac. Saradnja je bila tako dobra, energije su nam se poklopile na snimanju pjesme i spota. Ono što je znam je to da je i publika prepoznala sve to. Brojke govore same za sebe – rekao je on o kolegici sa kojom je snimio duet ”Neprijatelj”.

Pošto je Magla bend jedan od sastava koji je munjevitom brzinom došao do srca publike, nas je zanimalo koga Vladan smatra svojom zdravom konkurencijom. On je imao spreman, ali vrlo kolegijalan odgovor.

Sve bendove smatram svojom konkurencijom. Smatram da smo mi puni energije, ali uvijek se pojavi kvalitetna pjesma i ozbiljna karijera. Konkurencija su sve kolege, svako može da napravi pjesmu i da se vrati na scenu, da napravi bum. Ja želim svima hitove, jer ću u tom slučaju i ja imati šta da pjevam na nastupima – priznao je Vladan kada smo mu postavili pitanje koga smatra konkurencijom.

(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI