Pjevač Granda koji se objesio ostavio porodici oproštajno pismo

Dragiša Mitić Gile izvršio je samoubistvo prije dva dana, u rodnom mjestu Knićanin, kod Titela.
Gile je navodno digao ruku na sebe zbog dugova, a za sobom je ostavio suprugu i dva sina.

Njega je obješenog, u staroj i napuštenoj kući u kojoj su nekada živjeli njegovi roditelji, pronašao rođeni brat, kaže izvor:

– Niko ne može da vjeruje da Gileta više nema. Cijelo selo plače za njim. I ne samo ovo naše, već i sva susjedna. Da krenete redom od kuće do kuće, nećete naići ni na jednog domaćina koji ga nije poznavao i volio. Čuli smo da ga je brat pronašao obješenog u kući njihovih roditelja koji više nisu živi – rekao je jedan od mještana sela u kojem je Gile živio, a onda nastavio:

– Bio je omiljeni pjevač na svim seoskim veseljima. Bukvalno, nijedno slavlje nije moglo da se zamisli bez njegove pjesme. Pjevao je na gotovo svim svadbama koje su se odvijale u ovim krajevima- rekao je i dodao:
– Gile se ubio zbog dugova. Dugovao je zelenašima. Kamata je rasla iz dana u dan, a on prihoda nije imao. Zbog koronavirusa nigdje nije nastupao, a i žena mu je ostala bez posla iz istih razloga – ispričao je izvor blizak ovoj porodici. Kako je rekao, supruga nesretnog pjevača bavi se ukrašavanjem prostora za slavlja, a kako su i ona otkazana zbog pandemije, tako je i ona ostala bez sredstava za život. Gile, inače otac dvojice sinova od kojih je jedan nedavno završio srednju školu, navodno se zadužio kod zelenaša, jer u banci, kao nezaposlen, nije mogao da digne kredit – zaključio je izvor “Alo”.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI