Pjesma “Rođen pored Drine” proglašena himnom Podrinja, Fazla ne krije zadovoljstvo: Vjerovao sam da će ova pjesma biti veliki hit (VIDEO)

Pjesma koja je postala obavezna na repertoaru svih pjevača folk muzike širom svijeta proglašena je i himnom Podrinja, a publika je prihvatila i pjeva iz duše i srca baš kao što je to učinio pjevač koji je snimio Damir Šabić Fazla koji je od početka vjerovao u ovu pjesmu.
-Kao što kažete pjesmu sam snimio jer je jednostavno osjećam kao svoju, baš kao što se u pjesmi kaže :

Ne stidi se nikad svog porijekla sine, i babo je dijete rođen pored Drine.

Spojila je sve ljude širom svijeta, a istovremeno nosi velike emocije, i tugu, sreću,ponos….,rekao nam je Fazla.

Fazla je neko ko maksimalno daje sve od sebe da publika bude zadovoljna na njegovim nastupima i zato mu daju ogromno povjerenje, te je jednostavno “zatrpan” pozivima za nastupe. Za čitatelje našeg portala je najavio gostovanje u prelijepom gradu na Drini Goraždu i to 1. avgusta.
-Dužan sam publici u Goraždu doći i pjevati jer su to oni zaslužili. Siguran sam da će se pjesma “Rođen pored Drine” pjevati na tom nastupu više puta.

Fazlu smo pitali da objavimo kontakt s obzirom da veliki broj naših čitatelja želi da ga angažuje za nastup, a ljubazni pjevač nam je ustupio broj telefona koji na radost mnogih objavljujemo na našem portalu.

Za sve nastupe kontaktirajte: 0043 6606454984

(Estradnjaci)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI