Pjesma je bila i ostala njena najveća ljubav: Selima Ahmić Seli obećava nove hitove

Svi oni koji prate estradna dešavanja znaju za pjevačicu sa izvrsnim glasovnim mogućnostima Selimu Ahmić koju prijatelji i kolege od milja zovu Seli. Ona je odlučila da se mnogo više posveti pjesmi i estradi a pogotovo kada je u pitanju izdavanje novih pjesama i njihovo marketinško predstavljanje publici.

Seli trenutno nastupa u Sandžaku, gdje je kao i u svim zemljama i gradovima gdje je pjevala naišla na izuzetnu podršku publike što je veoma bitno u ovom poslu.

-Mnogo je poziva za nastupe u Njemačkoj, Švicarskoj, Švedskoj- priča nam Seli i nastavlja:

-Zadovoljna sam iako se borim sama, bez menadžera ili sponzora što u ovom vremenu kada se kvalitet često potiskuje nije nimalo lako.

Pjevačica je već ranije u svojoj karijeri imala značajnije javne nastupe kao što su: 2004. godine kao takmičar „Nove narodne zvijezde“ na Federalnoj TV, također je i 2005. godine bila gost u emisiji „Folk show“ kod Envera Šadinlije kada je predstavila pjesmu „Ženu ti si voljela“ čiji je kompletan autor upravo ona. Tu je i Festival Vogošća 2009. I drugi nastupi.

Seli kaže da joj najviše prijaju komplimenti publike i da je upravo to motiviše da nastavi dalje.

-Publici sam dužna da predstavim nove pjesme. Jedna je već završena, a druge dvije su u pripremi. Nadam se da će pjesme „Grešnica i vila“, „Spremna na sve“ i „Ne dam te“ brzo naći put do publike.

Seli je odlučila da se više marketinški eksponira i zadovoljstvo nam je što će sarađivati upravo sa estradnim portalom estradnjaci.ba.

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI