PIJANOG DŽEJA IZVIŽDALI, NIJE MOGAO NI DA STOJI NI DA PJEVA!

Džej Ramadanovski je prošlog vikenda na nastupu u Beču bio toliko pijan da nije mogao ni da stoji na nogama! Folk pjevač je trebalo da održi koncert u jednoj diskoteci, ali je bio u takvom stanju da je samo malo mumlao u mikrofon i ostavio u čudu ljude koji su platili ulaznice da bi ga slušali.

Treba mu pomoći

Od potpunog debakla ga je spasio nepoznati momak iz publike, koji se popeo na binu, počeo da pjeva i tako prekinuo agoniju.
Bilo je jako mučno gledati i slušati Džeja. Ranije je na njegovim nastupima uvijek bio odličan provod. Međutim, ono što je on prikazao sad za vikend u Beču bilo je za plakanje. Čovjek je jedva stajao na nogama. Sve vrijeme je lelujao i teturao se. Nije mogao ni da stoji, ali ni da pjeva. U jednom trenutku je sjeo na stolicu i nastavio da mumla, ako je uopšte i bio svjestan gdje se nalazi – započinje priču izvor koji se zatekao na licu mjesta i dodaje da su svi u lokalu komentarisali Ramadanovskog:
Onakvo ponašanje i mrmljanje je katastrofa za jednog pjevača! Cijeli taj njegov nastup je bio tužan. Njemu treba pomoći da se skine s alkohola, a ne puštati ga pred ljude da se blamira.
Naš izvor dodaje da veče nije propalo samo zahvaljujući jednom pjevaču amateru koji se slučajno zatekao u lokalu.
Taj dečko je došao da sluša svog idola. Otprilike na pola nastupa neki su počeli Džeju da viču “Uaaaaa” i da mu dobacuju. On se pravio kao da se ništa ne dešava, a možda ih nije ni čuo. Čitavu neprijatnost prekinuo je taj momak, koji je ustao, uzeo drugi mikrofon i počeo da pjeva. Za to vrijeme je Džej mirno sjedio na bini i slušao ga. Nadam se da je sa tim dečkom koji ga je izvukao podijelio bar bakšiš – ističe naš sagovornik.

Špricer, pivo i rakija

Džej je prije nepunih godinu dana operisao srce u jednoj klinici u Beču. Ljekari su mu tada savjetovali da se odrekne alkohola i cigareta, što on po svemu sudeći nije uspio.
– Ja, koji pušim od desete godine, smijem samo osam cigareta dnevno. Od alkohola mogu da pijem samo razblaženi špricer. Nekad uz doručak uzmem jednu rakijicu, uz ručak pivo i to je sve. Lijepo mi je doktor rekao: “Ili ćeš da živiš ili ćeš da rikneš ako se ne odrekneš poroka – rekao je svojevremeno Džej za Informer.

Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman

Ramadanovski nikada nije krio svoje poroke, a javno je priznao i da je šmrkao “bijelo”.
– Pitaju me često da li sam probao “koku”. Kako nisam, čovječe? Znate kako se kaže: “Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman.” Nikada nisam koristio ono đubre od tableta ili heroin i ozbiljno savjetujem omladinu da to ne koristi. Sada se trudim da izbjegavam bilo kakvu drogu – poručio je pjevač.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI