Ovo su bili uslovi Lune Đogani da uđe u Zadrugu 2!

Luna Đogani pred ulazak u “Zadrugu 2” istakla je da se na taj korak odlučila kako bi popravila sliku o sebi, te da skine sa sebe etiketu ljubavnice koju je stekla vezom sa tada oženjenim Slobodanom Radanovićem.

Međutim, da je cilj bio i novac govori i činjenica da je Luna potpisala ugovor kakav, pored Miljane Kulić, vjerovatno nema nijedan učesnik, a koji i te kako podsjeća na onaj koji je u prvoj sezoni imala Kristina Kockar.

Naime, Lunin ugovor sastavio je njen advokat, sa stavkama koje je Đoganijeva isključivo zahtijevala da se ispoštuju.

Prva stavka je honorar od 3.000 eura na nedjeljnom nivou, što podrazumijeva to da će Đoganijeva iz Zadruge izaći bogatija za 120.000 eura, ukoliko ostane do kraja! Inače, Luna je dio honorara dobila unaprijed, što je takođe zahtijevala.

Naredni uslov Đoganijeve jeste i taj da nekoliko puta mjesečno ima razgovore sa svojim psihijatrom, kog posjećuje od izlaska iz Zadruge 1, i koji joj je prepisao antidepresive koje, kako je sama rekla, i dalje pije. Upravo zbog ovoga Luna će nekoliko puta napuštati Zadrugu.

Takođe, Luna je zahtijevala da redovno ima obezbjeđenog frizera i kozmetičara, kako bi sa sebe skinula etiketu neuredne i zapuštene djevojke, koju je dobila tokom učešća u “Zadruzi 1”.

Jedna od najvažnijih stavki jeste uslov da produkcija ne može novčano da je kazni!

Naime, Đoganijeva je tokom prve sezone Zadruge imala toliko kazni da je iz rijalitija izašla skoro pa bez honorara. Zbog toga je ovaj put odlučila da jedan od uslova bude upavo taj, da novčana kazna za nju ne postoji.

Inače, Luna se prilikom ulaska u “Zadrugu 2” interesovala i da li će jedan od učesnika biti Slobodan Radanović.

Međutim, pjevač sa kojim je Luna bila u vezi dok je bio oženjen zbog poslovnih obaveza ne može duže da boravi u rijalitiju, ali će se nekoliko puta pojaviti kao gost.

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI