OVO JE DETALJAN PLAN POMIRENJA: SLOBA I LUNA ĆE BITI ZAJEDNO

Sloba Radanović i Luna Đogani i dalje su u vezi, iako to vješto kriju od javnosti, navodi “Hit Informer”!

Pred početak druge sezone “Zadruge” njih dvoje su se našli u pjevačevom stanu na Novom Beogradu, gdje su proveli noć zajedno. Tada su se pomirili i dogovorili da nastave romansu.

– To je bila jedna veoma emotivna noć puna suza, smjeha, poljubaca… Tada su se dogovorili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Sloba se poslije prve sezone udaljio od Lune jer su mu menadžeri govorili da loše utiče na njegovu karijeru. Baš zato je ona prihvatila učešće u “Zadruzi 2”. Dogovorila se sa Slobom da popravi imidž koji je stvorila u javnosti, da skine etiketu bahate ljubavnice i da onda budu u normalnoj vezi – kaže izvor blizak Radanoviću.

On dodaje da je baš zbog tog njihovog dogovora Sloba pristao da uđe na nedjelju dana u “Zadrugu” tek pred Novu godinu:

– Njega su ubjeđivali da uđe u šou odmah na početku, međutim on je na to kategorično odbijao. Čak nije želio da uđe u Bijelu kuću ni na kratko kada im je 7. septembra bila godišnjica, već je pričao sa Lunom preko Drveta mudrosti. Cilj im je da je ljudi upoznaju Lunu u nekom drugom svijetlu, da joj oproste greške iz prve sezone, pa da onda on uđe i da u šouu javno obnove romansu – prenosi izvor.

Slobin prijatelj dodaje da se Radanović neće zadržavati u rijalitiju duže od nedjelju dana iz više razloga. Prvi su njegove poslovne obaveze, međutim, one nisu jedini problem:

– Dobro su razmislili o svemu i ne žele da ponovo upadnu u istu zamku: da pred kamerama imaju se*s, rasprave, svađe… Pomiriće se, uživaće tih nedjelju dana, pa će je onda on čekati da izađe iz šoua da konačno uživaju u svojoj ljubavi – rekao je sagovornik.

(Srbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI