Ovi estradnjaci imaju završene fakultete!

Veliki broj estradnih ličnosti provodilo je vrijeme nad knjigom, te su danas ponosni vlasnici diploma sa različitih fakulteta. Pa da krenemo redom…

Jedna od najvećih zvijezda na Balkanu, Zdravko Čolić diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu. Zdravko je pored toga išao je i u muzičku školu gdje je učio da svira gitaru.

Neda Ukraden je ponosni vlasnike dvije diplome. Pjevačica je završila dva fakulteta u Sarajevu, Pravni i Filološki. Zorica Brunclik je završila Ekonomski fakultet u Nišu, a započela je i Ekonomski ali ga nikada nije završila.

Njen suprug Kemiš magistrirao je harmoniku u Beču, dok Željko Joksimović svira čak 14 instrumenta. Studije je završio na Fakultetu muzičkih umjetnosti u Beogradu. Na Saobraćajnom fakultetu diplomirao je Miloš Bojanić, a nakon toga radio kao direktor u jednom preduzeću.

Nakon snimljenog albuma, napustio je preduzeće i nastavio da se bavi muzikom. Nikolija Jovanović završila je studije u Atini i to Međunarodni biznis, dok su na Fakultetu muzičkih umjetnosti, diplomirale Bilja Krstić, Leontina Vukomanović, Aleksandra Radović, Ivana Jordan.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI