Ovako neke pjevačice zaista izgledaju, bez šminke (FOTO)

Estrada izgleda uvijek u punom sjaju kada su kamere uključene i pod reflektorima. Šta se desi sa dragim nam pjevačicama i javnim ličnostima kada taj glamur nestane. Gdje ode taj njihov sjaj?View this post on Instagram

@selmabajrami.star bez i sa šminkom

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz) on

Selma Bajrami jedna od zgodnijih dama sa estrade, ali evo kada je vidite bez šminke da li se možete složiti da je naj, naj na estradi. Šta joj se desilo?

Indi iako godinama kuburi sa viškom kilograma, svoju liniju je uspjela da dovede do savršenstva, sada bez šminke možete sami procijeniti kako vam izgleda u ovom izdanju, ali možemo je pohvaliti.

Ćana je žena jaka i uvijek nasmijana, ali na ovoj slici je vidljiva razlika, bez šminke i ne možemo je pohvaliti da je ista sa i bez. Najbolje se vidi da ona drži do svog izgleda, ali nažalost ne treba pretjerivati sa šminkom.

View this post on Instagram

Ćana pre i posle šminke.

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz) on

Indira Radić ili ti Srpska Šakira, vidno sa šminkom podsjeća na mega zvijezdu svjetske scene. Ali kada se svjetla ugase i šminke nema, gdje nestade naša Šakira?
Koliko promjena, razlika u izgledu sa ili beš šminke, ukazuje da naše dame žele da izgledaju svjetski, ali glamur im stoji do izvjesne mjere. Drage dame, ako želite da izgledate svjetski, izgledajte tako i bez šminke. To je šou-biz.

View this post on Instagram

Indira Radić pre i posle šminke.

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz) on

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI