Ovako je Saša Matić proveo Božić!

Mnoge poznate ličnosti Božić, najradosniji hrišćanski praznik proslavljaju u skladu sa tradicijom, odnosno u krugu porodice. Doduše, mnogi od njih na Božić rade ali dan je obavezno rezervisan za porodicu.

Tako je bilo i kod Saše Matića koji je dan proveo sa najmilijima, a nakon božićnog ručka privatnim avionom odletio je za Budvu, kako bi svojoj publici u Crnoj Gori uljepšao i upotpunio božićnu noć.

Dočekala ga je prepuna diskoteka Trocadero i nekoliko stotina “pratećih vokala” koji su horski ispratili svaku pjesmu. Redao je tako Saša svoje dobro poznate hitove, a nije nedostajalo ni crnogorskih ali ni  tradicionalnih pjesama, što je izazvalo posebno oduševljenje publike.

Bila je ovo prilika i da Matić promoviše pjesme sa albuma “Ne bih ništa menjao” koje je, sudeći po video snimcima, crnogorska publika već odavno naučila.

– Mnogo mi znače poruke, komentari i pregledi na društvenim mrežama ali posebno je zadovoljstvo i sreća kada ljudi na nastupima pjevaju nove pjesme – kaže pjevač.

S obzirom na to da će Saša održati dva velika koncerta u Srbiji: 14. februara u Novom Sadu i 08. marta u Beogradu, jedno od nezaobilaznih pitanja bilo je da li je u planu solistički koncert u nekom od crnogorskih gradova.

– U Crnoj Gori često nastupam i svaki put sam odlično dočekan, tako da nije ništa isključeno. Trenutno smo fokusirani na to da u Novom Sadu i u Beogradu napravimo spektakl za pamćenje, a sve ostalo će se znati na vrijeme – kaže Saša i dodaje da voli velike projekte, velike izazove i jedva čeka da sa Novosađanima i Beograđanima zapjeva svoje najljepše pjesme.

(Republika.rs)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI