Ovako izgleda prva supruga Nine Resića sa kojom je dobio kćerku Sandru! (FOTO)

Nino Rešić, bio je jedan od najpopularnijih folk pjevača na ovim prostorima devedesetih godina. On je preminuo prije 11 godina, a pjevačevim stopama nastavila je njegova kćerka Sandra Rešić, koja je na početku pjevačke karijere.

Nju vrlo dobro znate, još iz takmičenja “Zvezde Granda”, ali njenu mamu niste imali do sada prilike da vidite. Sandra je putem svog Instagram profila nedavno pokazala mamu Slavicu i tim potezom oduševila pratioce.

'Noooc 😴🤳🏻👋🏻👄❤

A post shared by ⓢⓐⓝⓓⓡⓐ ⓡⓔⓢⓘⓒ ® (@sandra_resic) on

– Jao, što ste lijepe obje, mama kao da ti je sestra, mnogo ste slatke, djevojke! – samo je jedan od komentara ispod fotografije Sandre i njene mame.

Podsjećamo, Slavica Rešić bila je prva žena pjevača Nina Rešića, a u tom braku su dobili kćerku Sandru. Još dok je Sandra bila mala Nino i Slavica su se razveli, a onda se on oženio još dva puta.

– On je bio jako duhovit, jako dobar i kod njega nisi mogao da imaš one teške teme, da mi sad zasjednemo i pričamo o politici i tim temama. Dođe sa koferom u ruci koji je težak preko tonu i mi sad to otvorimo kad kod njega samo knjige i kaže moja majka “Šta ćeš da radiš sa ovim knjigama?”, a on je odgovarao “Pa da čitam” – ispričala je Sandra jednom prilikom o svom ocu.

(Srbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI