OVAJ PJEVAČ ŽIVI U ŠVEDSKOJ, A KADA PUSTI GLAS PUCAJU EMOCIJE: `Ti dobro znaš` je izvedba u kojoj će se svi prepoznati! (VIDEO)

Ovaj mladi pjevač je otpjevao pjesmu `To dobro znaš` i njome ispričao priču mnogih! Ne samo da ćete kroz njegovo pjevanje čuti da je dao 100% sebe u pjesmi, nego ćete zahvaljujući izraženim emocijama talentovanog Kenana upravo i vi prepoznati sami sebe u pjesmi.

“Ti dobro znaš kako je kada daš sve od sebe i opet ne valjaš… Ti dobro znaš kako da zavaraš svaki pogled u trenu ti zaboravljaš…“, riječi su numere koju je Kenan Tucić otpjevao, a koja govori o slavnim ili neslavnim ljubavima mnogih od vas.

Naime, Kenan Tucić je pjevač sa adresom prebivališta u Švedskoj, te je finalista muzičkih takmičenja ZMBT i Obn Talenti. Nakon što je njegova pjesma `Ti dobro znaš` naišla na pozitivne komentare, on je odlučio da za istu snimi i spot.

Ekranizacija numere je samo šlag na tortu, jer pjesmu za koju kažu da govori o životima mnogih od nas je prije svega kvalitet, a ne komercijalizacija koju smo danas primorani slušati. Za razliku od mnogih današnjih numera, nabacanih rima, koje nemaju prije svega temu, numera `Ti dobro znaš` ima svoju srž i prepoznata je od strane prije svega onih koji imaju dušu.

Fenomenalni kadrovi su snimljevi u švedskom gradu Orebro, gdje ovaj pjevač i živi, a vjerujemo kako će vas spoj muzike, teksta, kadrova osvojiti na prvo slušanje. Svakako, rad ovog talentovanog pjevača možete podržati lajkom na njegovu stranicu:
https://www.facebook.com/TucicKenan/

 

(Ekskluziva)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI