Otkriveno čime će se baviti Aleksandra Subotić i na koji način će zaraditi veliki novac!?

Aleksandra Subotić ne mora da brine o egzistenciji poslije učešća u “Zadruzi” jer joj je prijatelj navodno ugovorio posao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Starleta će navodno već od sredine jula biti angažovana u jednom luksuznom hotelu u Dubaiju, kao hostesa. Za ovaj posao ona će navodno dobijati velike svote novca, a sve zavisi od toga koliko će biti posvećena poslu.

Za veče ona može da zaradi i do 1.000 eura.

– Aleksandra će biti oduševljena kada čuje za ovaj angažman jer je to nešto u čemu se ona dobro snalazi i ima iskustva. Inače su djevojke iz Srbije u Dubaiju veoma cijenjene i dosta tražene. Njen posao biće da kao hostesa dočekuje goste – uglavnom biznismene iz cijelog svijeta, da im pravi društvo dok borave u hotelu, da im bude na usluzi i da u saradnji sa menadžmentom rješava svaki njihov problem ili nedoumicu – kaže Kurirov izvor.

– Znam da neke djevojke koje to isto rade i zarade i po hiljdu eura za veče ali nemaju uvijek posla jer ih dosta ima, konkurencija je velika – nastavlja izvor.

Subotićka će kao i do sada maololjetnu kćerku povjeriti na čuvanje svom ocu Karađorđu.
– Djevojčica se već navikla na dedu i više voli da provodi vrijeme sa njim nego sa Aleksandrom, tako da neće biti problema sa te strane da ona ode u Dubai. Mislim da Karađorđe još nije upoznat sa tim, ali ona će mu reći čim izađe iz rijalitija – kaže izvor.

Novac koji zaradi poslaće Karađorđu da brine o njenoj kćerci.

– Ostatak će zadržati za sebe, a 20 odsto zarade dužna je da preda agentu preko kojeg će biti angažovana. Mislim da će mjesećno zarađivati oko 10.000 eura – završava izvor.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI