OTKRIVENA CIFRA: Evo koliko para će Luna uzimati za samo jedan nastup

Luna Đogani je nakon pobjede u “Zadruzi 2” otpočela muzičku karijeru, snimila je dvije pjesme, a uskoro planira da počne i da nastupa.

Luna je angažovala menadžera koji joj ugovara nastupe, a prema pisanju lista “Alo” vlasnici klubova će za jedan nastup Đoganijeve morati da izdvoje 4.000 eura.
Izvor blizak Luni tvrdi da mlada pjevačica nije ugovorila nijedan nastup i da su vlasnici klubova skeptični jer se plaše da neće doći mnogo ljudi, međutim njen menadžer Saša Đurić demantuje ove navode.

– Cijenu za nastup Lune Đogani nismo nikome otkrivali, ali mogu samo da vam kažem da ona ima zakazano nekoliko gostovanja po Evropi. Namjerno smo htjeli da sačekamo do kraja septembra da bi Luna mogla adekvatno da se pripremi i da njen nastup bude na svjetskom nivou. Pravimo od Lune brend i ne želimo da bude dostupna stalno za nastupe, pa ne prihvatamo svakakve ponude. Znamo koliko vrijedimo i nije nam problem da čak radimo nastupe i na prodaju karata, pošto bismo ih sve rasprodali – rekao je Saša za pomenuti list.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI