Otkrivamo – Ova popularna pjevačica je nova članica žirija “Zvezda Granda”

Da je poslije svađe zaista sve slađe, uvjerili smo se na primjeru Jelene Karleuše i Dare Bubamare, koje su se nakon dugogodišnjeg sukoba zvanično pomirile. U znak pomirenja, Jelena je gostovala na Darinom koncertu, a onda su njih dvije putem medija i društvenih mreža izjavljivale jedna drugoj pravu ljubav.

Kako su i jedna i druga poznate po oštrom jeziku i nemaju problem da iznesu svoje mišljenje, imaćemo priliku da ih od septembra gledamo u studiju „Grand televizije“, i to u žiriju muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

– S obzirom na to da je Jelena postala zaštitni znak najgledanije emisije, a da jedan od članova žirija u novoj sezoni neće biti dio takmičenja, produkcijski tim je došao na ideju da bi idealno bilo da se na njegovom mjestu nađe Dara Bubamara. Ona je veoma duhovita i zabavna, a publika je obožava – otkriva izvor „Alo!“ i dodaje:

– Iako je prije nekoliko godina izjavila da ni za 100.000 eura ne bi prihvatila ponudu Saše Popovića da se nađe u žiriju, Dara je tu odluku promijenila. Ona tada nije bila u dobrim odnosima sa Jelenom, pa je to bio glavni razlog zbog kojeg nije željela ni da razmišlja u tom pravcu – otkriva naš izvor.

Najzanimljivije će svakako biti kada se Dara i Viki Miljković sukobe, s obzirom na to da je Bubamara često umjela da potkači stariju kolegicu.

– Dara je prije nekoliko godina izjavila da Viki poslije svih godina na estradi nije uspjela da opstane. Ona je tada ispričala da Miljkovićka nema šta da traži u šou biznisu i da ona to i sama zna.

Viki joj je tada zamjerila zbog toga što je ispričala, a sada ćemo imati priliku da njihove sukobe gledamo na malim ekranima. Svakako, najzabavnije će biti kada i Karleuša i Viki dođu u sukob, a Dara tada neće izdržati, pa će podržati Jelenu – kaže naš izvor.

Karleuša je originalna, Viki glumi ludilo!

Dara Bubamara je prije nekoliko mjeseci komentarisala članove žirija „Zvezde Granda“, a posebno Viki i Jelenu.

– Pratim „Zvezde Granda“ na „jutjubu“ jer vikendom radim. Svi mi se dopadaju, drugačiji su, ali mislim da je Jelena stvarno podigla gledanost, zna da provocira, iskrena je i zna kad šta treba da kaže. Viki mi je najmanje interesantna, nije originalna, pokušava da bude neko drugi, glumi ludilo. Nemam ništa protiv nje, međutim, ja tu ženu ne osjećam i nikad nisam, ali veoma je dobra pjevačica – rekla je tada Dara.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI