Otkrivamo nepoznate detalje razvoda Emine Jahović

Emina Jahović i Mustafa Sandal zvanično su se razveli 6. juna, nakon deset godina braka, a za ovu formalnost trebalo im je manje od pola sata. Pjevačica i turska pop zvijezda sporazumno su okončali brak a ona sada, kako navodi, poslije dužeg vremena ponovo nastupa pod svojim imenom.

“Kriza je dugo trajala. To smo čuvali, najviše zbog djece. Koliko je trebalo da se stvori toliko je trebalo i da se raspadne”, izjavila je Emina u emisiji kod Ognjena Amadžića, govoreći o ljubavi koju su ona i Mustafa nekada imali.

“Dan razvoda je bio katastrofalan za mene. Za to sam se spremala 2 godine. Mnogo sam plakala, a isto i on. Tugovao je, nije plakao, ali je tugovao”, otkrila je ona.

“Sudija je rekao: ‘Molim te prestani da plačeš jer ću odložiti suđenje’, kao da je pokajanje”, dodala je koliko je plakala: “Kao brat i sestra smo! Tu sam vidjela da se ljubav totalno ugasila”, priznala je javno pjevačica.

Emina je istakla da neko vrijeme nije živjela sa Mustafom, te da je stariji nasljednik primjetio da se nešto dešava. Roditelji su sinovima Jamanu i Javuzu zatim objasnili da sada imaju dvije kuće, po dvije sobe, sve u pokušaju da im ublaže trenutak koji je slijedio.

O novoj ljubavi nije mnogo govorila, ali je ipak s osmjehom objasnila da u njenom životu neko postoji.

“Tačno je. Upoznala sam tog gospodina i sada smo u procesu upoznavanja. Prije mjesec-dva sam ga spontano upoznala”, kaže pjevačica.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI