OTKRIVAMO, LUKAS NOVI ČLAN ŽIRIJA PINKOVIH ZVEZDA

Iako je odustao od šou-programa “Zvezde Granda” i rekao kako nema vremena da se bavi karijerama mladih talentovanih pjevača, Aleksandar Vuksanović riješio je da prihvati poziv Željka Mitrovića i sjedi u crvenim stolicama poznatog takmičenja, saznaje “Blic”.
– Lukas je bio odlučan u tome da se više neće pojaviti u talent programima, međutim, nakon razgovora sa vlasnikom “Pinka” Željkom Mitrovićem riješio je da ponovo pokaže koliko duhovit i koristan može da bude. Odmah je pristao i rekao da na njega mogu da računaju – priča za “Blic” izvor blizak pjevaču i dodaje da mu je posebno zanimljivo što kandidati neće biti samo pjevači:

Inače, u ovoj sezoni biće objedinjeni takmičari sa raznim talentima, a njihovo umijeće ocjenjivaće glumci, pjevači, voditelji.

S obzirom na to da su gledaoci televizije „Pink“ odlično reagovali na novu potpuno drugačiju sezonu „Pinkovih zvezdica“, čelni ljudi ove televizije došli su na ideju i da šou „Pinkove zvezde“ bude predstavljen u novom ruhu.

– Nova sezona ovog takmičenja, pretvara se u borbu raznih talenata, te će gledaoci imati priliku da vide kandidate koji imaju talenat ne samo da pjevaju već i da plešu, glume, imitiraju, slikaju, sviraju, itd… Ono što je takođe zanimljivo je da će i glasanje biti drugačije, a scenografija nova. Kažu da je za ovaj novi projekat Željko odvojio milione kako bi i u ovom segmentu napravio najspektakularniji šou. Za sada su otkrivena dva člana, Žika Todorović i Aca Lukas, tako da je sigurno da će i preostala tri člana biti veoma zanimljiva.

Podsjećanja radi, ovo će biti prvi projekat, izuzmemo li film „Južni vetar“, u kojem će učestvovati nakon porodične tragedije koju je doživio krajem pretprošle godine. Žika se već oprobao kao član žirija u sličnim projektima, gdje ga je publika lijepo prihvatila, te je uspjeh novih „Pinkovih zvezda“ u kojem će on biti član žirija zagarantovan.
Nakon što je napustio “Zvezde Granda” Lukas nikada javno nije prozvao Popovića, ali se šuška da mu je mnoge stvari zamjerio. Čak se pričalo da ga je Popović prijavio policiji kada je na njegovoj ruci vidio sat identičan onom koji je iz njegove kuće nestao.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI