Otkrivamo kompletan spisak učesnika Zadruge 3

Čim se završila “Zadruga 2” bez prestanka se spekuliše o budućim učesnicima “Zadruge 3”, koja sa emitovanjem kreće od septembra ove godine na TV Pink.
Prema pisanju Srpskog telegrafa, prvi koji se našao na spisku je Crnogorac Vladimir Tomović, bivši diskvalifikovani učesnik “Zadruge” i bivši dečko Stanije Dobrojević, za kojeg se navodi da će ući i u treću sezonu rijalitija.

Za njih ne znam, ali ja sam spreman”, napisao je Tomović na svom Instagramu, a ispod je postavio anketu da fanovi glasaju da li su za to da uđe i, kako kaže, pokida sve.

Kontroverzni učesnik rijaliti-šoua “Farma”, “Parova”, kao i prve sezone “Zadruge”, Filip Đukić takođe bi trebalo da uzme učešća u trećoj sezoni najpopularnijeg rijalitija u regionu. Naime, Filip je definitivno jedan od učesnika, a izvor Srpskog telegrafa otkriva da je njegov honorar 3.000 eura mjesečno.

Kao jedan od učesnika koji najviše obećavaju navodi se žestoki momak Kristijan Golubović, ali i Stanija Dobrojević. Podsjećanja radi, njih dvoje su zajedno učestvovali u “Farmi 6”, gdje su bili i više od prijatelja.
Kao jedan od učesnika predstojeće “Zadruge” navodi se i Stefan Karić, koji je bio u šemi sa Kijom Kockar. On je potvrdio svoj ulazak, a podršku mu je pružila i njegova bivša.

Internet i Jutjub-senzacija Zoki Šumadinac takođe je jedan od sigurnih učesnika ovog hiper-rijalitija. On je postao poznat po hit pjesmi “Autotjun”, sa kojom je pokorio estradu i postao faca broj jedan. Pored njega, u “Zadrugu 3” ulazi i kontroverzna pjevačica Nataša Maza, koja je prije nekoliko godina promijenila spol i od muškarca postala žena.

Za nju je javnost čula kada su isplivale njene prepiske sa bivšim policajcem Lepomirom Bakićem. Pored nje, stranu pjevačica braniće i bivša učesnica rijalitija “Parovi” Irma Sejranić, koja već ima profil Irma Zadruga 3 na društvenoj mreži Instagram. Ona je u “Parovima” učestvovala nekoliko puta.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI