Otkrivamo ko je zanosna crnka koja se pojavljuje u tri spota Besaleta Ljuce (VIDEO)

Dok se veliki broj ljudi željnih medijske pažnje trudi privući  pozornost na sebe, nekome treba mnogo truda, a neko to učini sasvim slučajno. Mnogo pitanja naših čitatelja odnosilo se na samo jedno: Ko je djevojka, zanosna crnka koja se pojavljuje u čak tri video spota kantautora i pjevača Besaleta Ljuce. Estradnjaci vam otkrivaju o kome je riječ. Ona se zove Alma Alilovski i niste je džaba primjetili jer je riječ o bivšoj manekenki koja je svojevremeno nizala velike uspjehe u modelingu. Alma nam otkriva neke detalje o sebi, manekenstvu, kako se našla u novom spotu Besaleta Ljuce?
Koliko dugo ste bili u tim manekenskim vodama?

-Počeci su bili sada već davne 1996.godine kada je bila aktuelna poznata modna agencija SAMOSA koja je imala sjedište u tadašnjem kinu Radnik. Između ostalog to je bila jedna jako interesantna i atraktivna modna agencija iz koje potiču mnoge poznate manekenke.

Vi se sada ne bavite manekenstvom, već radite drugačiji posao?

-Tako je, radim kao marketing menadžer nekih 15-tak godina za marketinške agencije i u jednoj medijskoj kući.

Zajedno sa Almom smo listali album uspomena iz vremena manekenstva , a njene fotografije su krasile i mnoge časopise. Neke od fotografija možete vidjeti i u našem albumu ispod teksta.

-To su neke moje divne uspomene, profesionalne fotografije koje je uradio poznati fotograf Dejan Tanasković, zatim sa takmičenja za lice godine, izbor za miss, modnih revija. Bilo je tu kako ste i rekli naslovnica za neke časopise kao što je magazin Azra…
Da li vam je ponekad žao što niste nastavili dalje u tom poslu?

-Ne gledam često ove albume, ali ranije kada pogledam nekako me prođe ta nostalgija, prorade neke emocije.

Kako je došlo do saradnje između vas i Besaleta Ljuce i pojavljivanja u tri njegova spota?

-Sve je krenulo sasvim slučajno kroz jednu medijsku kampanju kada se on obratio za medijsko oglašavanje. Ja sam bila tu da ga usmjerim, dam neke upute i budem kordinator. Njemu je trebala djevojka koja će biti akter u jednom od njegovih spotova, a nije uspio naći adekvatnu osobu tako sam ja bila ta djevojka u prvom spotu Ruže na haljini, a zatim i u ostala dva.
(Estradnjaci)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI