Otac Nataše Bekvalac skrhan bolom: Luka je prevarant

Dragoljub Bekvalac je gostovao u emisiji “Da, možda, ne” na RTS i prvi put ispričao sve o neprijatnosti koju je preživjela njegova kćerka.

Tema emisije je nasilje u Srbiji, koje je postalo realnost života, a zabilježeno je nekoliko slučajeva porodičnog nasilja koje se desilo poznatim ličnostima.

On je istakao da je Nataša jaka žena, ali da je njena porodica uz nju kroz ovaj težak period.

Vjerujem u nju da može sama da prevaziđe ovo, ali ima veliku podršku od nas. Kod Nataše važi da srce ima razloge koje razum ne poznaje, iz toga je sve proizašlo. Ne treba da šaljemo poruku da ne idemo srcem, ali često može da košta”, rekao je otac Nataše Bekvalac.

Kada se Nataša Bekvalac vjerila za Luku Lazukića, Natašin otac Dragoljub je sjeo da porazgovara sa budućim zetom i rekao mu samo jedno:

– Ja sam njemu rekao: “Vidi, uzimaš moje dijete za ženu. Iskreno, protiv moje volje, ali želim vam sreću. Sve što budeš radio, ne smiješ dići ruku na moje dijete. Upravo tim riječima sam to rekao. Radim sa momcima 30 godina i znam pedagogiju, psihologiju ličnosti, to je čovjek koji se služi prevarama, obmanjuje žene izgledom. Da li ga ja volim, ili ne, to nije važno, on to radi na taj način”, izjavio je otac pretučene Nataše.

Nataša je svom ocu ispričala da se Luka promijenio nakon što se rodila njihova kćerka Katja.

– Čovjek od 120 kila je napao ženu od 60, udarao ju je u ranu od carskog reza, to ne može normalan čovjek da uradi sa suprugom, majkom svog djeteta. Poštujem žene, a djecu ću uvijek štiti. Nataša mi je rekla da je on je poslije prođaja postao drugi čovjek, da je bio ljut što je beba zauzela njegovo mjesto. To ne mogu da shvatim. Čovjeku je mjesto pored svoje žene, a ne u kafani do 4 ujutru”, kaže je Dragoljub.

Natašin otac je dao svoje mišljenje o zetu Luku Lazukiću, koji je izjavio da je Bekvalčeva sama sebi nanijela povrede.

Sreća što od Novog Sada do Beograda ima toliko kilometara. Baš sam čitao prije 10 godina šta sam rekao za Natašu, da bih za nju ubio, sada kažem: Za Natašu bih i poginuo. Luka je prevarant, čovjek koji putem zaljubljenih žena riješava egzistenciju. Moj zet je loš čovjek, njegov cilj je bio da se materijalno Nataša uništi i prisvoji sve, a moja kćerka je bila zaljubljena i moja priča nije mogla da dopre do nje”, rekao je povrijeđeni otac.

Dragoljub je detaljno opisao šta je njegova kćerka preživkela, pa je kroz suze progovorio.

– Ona je u dogovoru sa mužem izašla da se vidi sa saradnicama oko posla, oko 11 sati se javila putem SMS mužu da dolazi kući i da će je dovesti njen menadžer Vasa. Ona je legla sa bebom da bi oko 3, 4 sata vidkela da ga nema, posalala mu poruku, čula da je u društvu sa ženama. Nije se javljao, pa je otišla kod bebe, kada je ustala da je hrani, ležao je mrtav pijan. Nije uspkela da ga probudi, vidkela je njegov telefon, pa se javio crv sumnje. Vidkela je dopiske sa tri različite ženske osobe, gdke se jasno vide ljubavne poruke, gdke je još intenzivnije želkela da ga probudi, da rasprave. On se probudio, prvo psovao da je ku.va, ko je dovozi… Prvo je pesnicom udario u lice, a onda je vukao u po kući, čupao…, izjavio je Dragoljub.

Nataša je prijavila slučaj policiji, pa je dala pozitivan primker ženama da nasilje moraju prijaviti, a Natašin otac je ispričao šta misli o nemilom događaju.

Mislim da sami statistički podaci govore o onome da moraju hitne mkere da funkcionišu, ovo što se desilo saznao sam u subotu popodne u 10 sati, najmlađa kćerka mi je javila da je sa Natašom, da je suprug prebio i nanio joj vidljive povrede po tijelu. Ja sam uzeo ženu, sjeo u kola i došao u Beograd. Kada sam stigao, to što sam vidio ne bih poželio nikome. Nataša je, mogu da kažem, veoma jaka i čvrsta osoba i rasla je u skladnoj porodici punoj ljubavi, sestara i nas, mnogo mi je teško palo kada sam vidio kako ona izgleda kada mi je ona opisala šta se desilo “, rekao je Natašin otac.

(Svet)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI