OTAC DARKA LAZIĆA O TRENUTNOM STANJU NJEGOVOG SINA I PJEVAČEVOM KORIŠTENJU NARKOTIKA!

Posljednjih dana, u etar su puštane brojne informacije vezano za zdravstveno stanje Darka Lazića.

Između ostalog bilo je govora i o kokainskoj krizi u kojoj se navodno Darko nalazi, te da ga ljekari u isto vrijeme skidaju i sa droge, a da zbog toga trpi teške bolove.
Pisalo se i o tome da Darko duguje novac zelenašima, koji su navodno krenuli da utjeruju dugove i da maltretiraju njegovu bivšu suprugu Anu Sević, porodicu, koja je navodno zbog troškova pjevačevog liječenja na ivici egzistencije.

Govorilo se i  tome da je pjevač zbog svega toga u teškom psihičkom stanju, a čak i da je jedan diler pokušao da uđe u KBC Zemun i doturi mu kokain. Povodom svega toga, pozvali smo oca Darka Lazića, a on je bio kratak, ali jasan:

– O tim svim glupostima neću ni da pričam. Nemam šta da kažem na to, jer su to sve izmišljotine i gomila nebuloza. Kakva kokainska kriza i kakvi dugovi!? Naravno da on poslije svega što mu se desilo ne može da bude idealno i naravno da ima psihičke padove. Ali ono što je nejbitnije je da on ide ka boljem, a  ne ka gorem, što se kompletnog stanja tiče. I to je jedino bitno. Gluposti ne želim da komentarišem, ni da slušam, molim vas da razumijete – iskren je bio Milan Lazić u razgovoru za “Espreso.rs”.

(Pressonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI