Osman Zulji novu pjesmu “Svatovi su došli” predstavio u emisiji Grand koktel, a zatim je sa Selmom Bajrami, Sanjom Maletić i Ćemom napravio lom u studiju (VIDEO)

Osman Zulji je u ponedjeljak  5. novembra gostovao u najgledanijoj estradnoj emisiji uživo Grand koktel. Upravo na poziv voditelja Gorana Čomora nije mu bilo teško da se iz Njemačke zaputi u Srbiju, potom nazad na ugovorene nastupe koji ga očekuju.


Po dolasku u Beograd Osman je iskoristio priliku da se vidi sa prijateljem legendom Južnog vetra Miletom Basom. Uz kaficu su malo popričali, a pretpostavljamo i poslovno dogovorili oko novih snimanja. 

Zatim se Zulji našao sa estradnom ekipom u kojoj su bili voditelj Goran Čomor i Borko Radivojević harmonikaš koji ima jedan od najboljih narodnih orkestara u Srbiji i šire, a zatim im se pridružila jedna od najboljih pjevačica iz regiona Selma Bajrami. Bilo je to jedno lijepo druženje u beogradskom restoranu “Kafanica”, ali su se morali zaputiti put studija gdje su zajedno bili u emisiji Grand Koktel.
Sjajna energija nije manjkala, kao ni odlična muzika, a uz Osmana Zuljija, Selmu bajrami, u emisiji su gostovali i Sanja Maletić i Ćemo, te čak dva orkestra “Tigrovi” Borka Radivojevića i “Impuls bend” Nikole Savića.

Otpjevavši svoju novu pjesmu “Svatovi su došli” Osman Zulji je dobio velike pohvale kolega i kolegica, i ogroman aplauz publike. Također su Osman, Selma, Sanja i Ćemo obradovali publiku i gledatelje sa spletom pjesama koje su izveli. Pogledajte kako je bilo:

(Estradnjaci.ba)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI