ONI SU OSTALI BEZ PREBIJENE PARE, KUĆE, PORODICE

Na estradi nije sve bajno i krasno. Mnoge poznate ličnosti napravile su pogrešne poteze tokom karijere i ostajali su bez prebijene pare.

Pjevačica Milena Ćeranić imala je hit prije osam godina, kada je izašla numera “Dvadesete gazim”, a nakon istog uslijedio je niz problema u njenom životu.

Manje zapažene numere, buran raskid sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, ali i finansijski problemi, samo su neke od stvari koje su je zadesile. Kada je izbačena iz Granda, bankrotirala je.

Milan Topalović Topalko osjetio je na svojoj koži kako je imati pa nemati. Potpuno je bankrotirao kada se rastao od svoje supruge Vesne s kojom se kasnije pomirio. Tada je jedno vrijeme živio u hotelu, a kada mu je ponestalo para, prešao je u iznajmljeni stan.

Pjevač Bane Bojanić, sin poznatog folkera, Miloša Bojanića, ostao je bez para u Americi i vratio se u Srbiju. Pjevač je prije nekoliko godina, nakon hita “Pola vino, pola voda” otišao u Ameriku, gdje je započeo vlastiti biznis i krenuo sa menadžerskim i špediterskim poslovima. Ali, prema izvorima, Bane se zavalio u ogromne dugove i morao je da proda sve što je stekao.

Dok njegova bivša žena Anabela Atijas živi na visokoj nozi, Gagi je bio u velikoj finansijskoj krizi, pa je čak prodavao stvari iz kuće.

“U krizi sam. Pozajmio sam 15.000 eura da uradim album i svjestan sam da je svaki početak težak”, rekao je jednom prilikom Gagi.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI