Oduševila žiri “Zvezda Granda”, a Lukas kazao kako treba ići direktno u TOP 5!

Osamnaestogodišnja mlada i talentirana djevojka iz Zenice Ema Džaferović oduševila je sve članove žirija. Pa su zbog toge počele brojne polemike, oko njenog pjevanja, godina, stasa, a na kraju i glasa.

Ona je nakon samo nekoliko stihova Marijine pjesme “Deo prošlosti” dobila baš od nje prvo DA, a onda i nakon toga su se ostali sami od sebe “nizali”. A nakon njene druge pjesme od Milene Vučić “Luče”, neki od članova žirija “Zvezda Granda” nisu bili zadovoljni. No, po zavšetku obje pjesme, samo Lukas i Bekuta su odlučili ne dati glas ovoj djevojčici.

Jelena je pitala Lukasa što nije glasao za nju, na šta je on rekao da je otpjevala drugu pjesmu kao što je otpjevala Marijinu pjesmu, da bi nju proglasio za pobjednicu ovog takmičenja.

– Ove dvije pjesme su dva različita stila. Marijina pjesma je bila solidna, a druga pjesma traži posebnu energiju, skroz si bila ukočena. I to nije to. Nemam više šta da kažem… – ljutito je pričao Lukas.

Pjevaš jako dobro za svoje godine. Ali iskreno treba ti jos iskustva i rada za pjevanje i to nešto u sebi , a posebno treba da poradiš na samopuzdanju – rekla je Marija.

– Sve pohvale od mene, za izbor za želju koju imaš  i za sve ovo večeras što si pokazala. Konačno neko da ima nade, perspektive i ljepote. Ti si za mene bila odlična večeras. Odabrala si kvalitetan program, a nisi odabrala eci peci pec, i zato sam ti dao glas – dodaje Bosanac.

(Express)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI