ODBROJAVANJE JE POČELO: “Tražim zamenu” HIT koji vam sprema Grand produkcija (VIDEO)

Djevojka koja svojim glasom, ali i stasom lagano osvaja estradnu scenu, a za koju je produkcija Grand veoma zainteresirana i to bez ikakvog vida takmičenja je Matea Stanković koja će uskoro objaviti novu pjesmu. Biće to pravi hit, priča se već u estradnim krugovima. Matea se inače ne voli puno hvaliti, ali nam je istakla da pohvale i kritike daje publika tako da ona prepušta upravo njima da kažu svoje utiske o novoj pjesmi.

-Kada je u pitanju moja nova pesma mogu reći da sam prezadovoljna sa kompletnom ekipom koja je radila. Uložila sam velike napore da to sve izgleda profesionalno i nadam se da ću opravdati poverenje publike. Naziv singla je “Tražim zamenu”, tekst je pisala Nataša Vodeničar, a muziku i aranžman Alen Ćirić. Da spomenem, naravno, harmoniku odsvirao Dejan Nikolić, a gitaru Miljan Nedić. Pesma je snimana u studiju A-Music. Također je gotov i spot, i sa nestrpljenjem očekujem premijeru na Grandu.

Svi oni koji su do sada bili na Mateinim nastupima kažu da je veoma energična, vesela, i uvijek sa osmijehom na licu, tako da je puna pozitivne energije što je za estradni posao ono što je najpotrebnije. Zato očekujemo da će pjesma “Tražim zamenu” biti u stilu upravo pjevačice koja je pjeva. Estradnjaci će vam premijerno predstaviti pjesmu i spot veoma brzo, a do tada pogledajte teaser:

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI