OBEZBJEĐENJE ULETILO U ZADRUGU DA ZADRŽE KRISTIJANA! Svađa sa Tomovićem otišla predaleko

U Bijeloj kući “Zadruge” danas je došlo do sukoba koji su svi čekali. Riječ je o Kristijanu Goluboviću i Vladimiru Tomoviću.
Naravno, ticalo se njihove zajedničke ljubavi, Stanije Dobrojević.

– Ovdje su očigledne dvije, tri, četiri struje i ne treba da se nazivaju čoporima. Rekao bih na sve komentare za svakog po nešto. Vlada je primjetio animozitet i u pravu si, ne mogu da te gotivim, ali ne to što priča Marija, da je Stanija razlog. I da sam bio sa Stanijom, kao što nisam, uzmimo kao da sam bio sa njom, ja sam vozio taj Pežo, znamo šta je biti sa nekom djevojkom poslije nekog frajera i da to ostavlja trag, bar u nekom šmekerskom smislu – rekao je Kristijan, a onda je ustao i Tomović.

– Nemoj mene u isti koš, ja sam rekao isto što sam tada rekao, pop*šavam se na zajedničku podršku koja gleda oženjenog čovjeka i slobodnu djevojku. Nju u tom kontekstu, ona se na to uvrijedila, ja tebe nisam spomenuo. Ja sam taj klip gledao ponovo, jer sam znao – pravdao se Tomović.

Tomović i Kristijan su se potom sukobili oko izdržljivosti, a situacija je eskalirala do te mjere da je obezbjeđenje moralo da reaguje.
– On ima animozitet prema meni, zato što normalno hodam, ja vježbam da bih bio zdrav. Ja se tebe ne bojim! Ti sve svodiš na te teme – dobacio je Vladimir.

– Ja znam da si p*čkica u duši! Ovo što radiš, ovaj šoubiznis, ja od ovoga dobijam pare. Šuti klošaru, u gipsanim čarašama izlaziš i u dresu od 8 eura. Ti si pokvaren čovjek. Ovo što je bilo između nas, ja čekam, ja sam stara sačekuša, ja gledam četiri godine. Obećao sam da te neću pretući ovdje. Ako to budem želio da uradim, uradiću napolju. Staviću ti brnjicu – odbrusio je Golubović.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI