OBEZBJEĐENJE SPRIJEČILO FIZIČKI OKRŠAJ: Janjuš nasrnuo na Đeksona (VIDEO)

U toku popodneva stiglo je pismo Velikog šefa koji je obavijestio zadrugare da je vrijeme za kupovinu, kao što je to običaj ponedjeljkom. Bilo je potrebno da anđeli i đavoli odaberu po četiri svoja predstavnika koji će otići u makret. Ubrzo je nastala svađa među ukućanima jer su se anđeli požalili da im je nestao novac.

Taj koji je uzeo pare, meni neka se ne obraća do kraja rijalitija. Ja ako ostanem bez cigara, vidjećete šta će biti – rekao je Milan Milošević.

Uspjeli su da se posvađaju i Anđelo Ranković i Teodora Džehverović, a na ponašanje kćerke burno je reagovala njena majka Gordana Džehverović kojoj nije bilo jasno ovo ponašanje nasljednice, a onda se vidno ljut Janjuš obratio ukućanima.

Ko god da je uzeo pare, sve ću mu pobacati i polomiti. Pi*ka jedna smrdljiva! Ološ raspali! Sve mu je*em! Mamu li mu je*em smrdljivu! – vikao je nervozni košarkaš.

Janjuš smatra da je njegov novac otuđila Saška Karan, zbog čega se posvađao sa ovo ukućanom, a zatim je pjevačica ušla u raspravu sa Divnom DNK. Međutim, to još jače rasprave došlo je samo nekoliko minuta kasnije.

Zorana Stefanov umiješala se u svađu, komentarom koji se nije svidio Janjušu, zbog čega se još više naljutio. Ana Korać smirivala je košarkaša, koji je izašao u dvorište i tamo se posvađao sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Đeksone koji ti je k*rac kada znaš kakav je! Idiote jedan! Kada znaš da je takav! Zašto mi to radiš?! Agresivan je, on je takav – govorila je Ana Korać Đeksonu nakon svađe Janjuša i repera.

(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI